hvordan du oppgraderer glass sikringen paneler

hvordan du oppgraderer glass sikringen panelerSikring paneler var den ledende teknologien gjennom første halvdel av det tjuende århundre. En sikring er en elektrisk kontakt som har en lengde på sikring wire, som vil varme og brenne, dermed frakobling av strøm, i tilfelle for mye makt går gjennom kretsen. I en breaker, var sikringen wire erstattet med en fjærbelastet bryter som kobler ut tjenesten. Oppgradering fra sikringer til brytere er en ganske grei prosess. De fleste kommuner krever en godkjent elektriker inspisere og melde seg ut på alle sikringsskapet installasjoner.

Du trenger:
Skrutrekkere
. Wire stripper.
Drill.
Drywall skruer.
Breaker boks.
Breakers.


en.
Test hver krets ved å fjerne sikringene en om gangen for å finne ut hva som er koblet hvor, Tegn et kart, merking hver krets og merke på størrelse med sikringen installert. Ring elektriske verktøyet og ha dem midlertidig koble fra strømmen.
To.
Skru platen som dekker baksiden av sikringsskapet for å avdekke ledningene. Hver wire representerer en egen krets. Wrap et stykke maskeringsteip rundt hver ledning, og merk den med tilsvarende informasjon fra kartet. Skru ut kontaktene og ta ledningene fra dem.
Tre.
Fjern skruene fra baksiden av sikringsskapet. Dette bør la det trekke vekk fra veggen. Trekk ledningene ut gjennom punch outs i sidene og bunnen av esken, forsiktig så du ikke nick noen isolasjon.
Fire.
Sett opp det nye sikringsskapet med et tilsvarende antall og størrelse av breakers å matche den opprinnelige sikringene. Kjøp en boks med nok spor til å forlate noen for ekspansjon, hvis du skulle legge kretser senere. Dobbel patron sikringer er for 220 volt kretser, er det vanligvis bare en eller to av disse i et hus. De må erstattes med en dobbel stang breaker med en amp rating som er lik for begge sikringer kombinert.
Fem.
Fest sikringsskapet med skruer gjennom sitt inn i veggen. Finn minst en stud og linje opp hullene på den. Drive 3-tommers gips skruer i minst to steder i stud.
6.
Strip endene av noen ledninger som ikke er strippet tilbake ¾ av en tomme, med wire strippere. Feed hver krets gjennom punch outs i sidene av boksen. Kjør 220 volt kretser første, plassere dem i toppen av boksen.
7.
Fest varme, eller hvite wire i hver krets til den varme, eller hvite skru på bryteren . Løsne skruen og stikk enden av ledningen. Stram skruen for å låse wire på plass. Fest den sorte nøytrale ledningen til skruen i nøytralt buss på breaker, og den grønne jordledningen til skruene på jording blokken ved siden av breaker panelet. For detaljer, se diagrammet på innsiden av sikringsskapet.
8.
Snap hver breaker på plass når ledningene er festet. Trykk metallklipsene på bunnen av breaker fast på kontakten stenger på breaker panelet. Set breakers side om side, og starter med den største kretser først. Plasser dekselet over tilkoblinger i sikringsskapet og installere skruer for å holde den på plass. Har den elektriske verktøyet selskapet slå på strømmen igjen.

Andre artikkelen

 • hva er farene ved slagg blokk?
 • Hvordan kan jeg endre platen på en nordlig industriell vinkelsliper?
 • DIY steam badstue
 • Slik prime en perle bord
 • Waterstones vs oilstones
 • Hvordan bygger jeg en sammenleggbar fresebord?
 • to etasjes hus design
 • historie soldrevne lys
 • Slik starter gulv med parkett og keramiske fliser
 • flis Backer forum valg
 •