informasjon om ulike typer av benkeplater

informasjon om ulike typer av benkeplaterBenkeplater er beskyttende overflater lagt over bad forfengelighet eller kjøkken skap til å opprette et arbeidsområde. Typen countertop du velger kan reflektere din stil og endre utseendet på rommet. Med så mange forskjellige typer countertop tilgjengelig, kan det være vanskelig å velge den rette for ditt hus. Hvert materiale har sine fordeler og ulemper, men alle er slitesterk nok til å motstå flekker, chips og riper, forutsatt at du omsorg for dem riktig.

Granitt

Granitt er en av de dyreste materialer som brukes i benkeplater. Dens holdbarhet og styrke sørger for en varig countertop, hindre potensielle fremtidige reparasjoner og utskiftninger. Granitt er varme-og ripebestandig, noe som gjør den ideell for bruk på kjøkken eller bad. Hver stein har sin egen mineral makeup, noe som betyr at to granitt countertops vises identiske. Granitt fliser er et alternativ til solid granitt plater som countertops. Granitt er en lav-vedlikehold materiale, som krever hyppig rengjøring med oppvask såpe for å holde det ser ny. Unngå bruk av rengjøringsmidler inneholder kjemikalier som blekemiddel og ammoniakk,. Stedet, se etter spesialitet granitt rengjøringsmidler å forlenge levetiden til din countertop

Wood

Selv om ikke så populære de siste årene, tre eller slakter-blokk countertops gir en kjøkkenet et profesjonelt utseende. I motsetning til det mange tror, tre benkeplater ikke er utsatt for husing bakterier, og kan også være mer hygienisk enn stein eller laminat benkeplater, ifølge Consumer Search nettsiden. Wooden countertops er høy-vedlikehold, imidlertid, og må oljes hvert fire til seks uker. Vann kan skade treverket, så unngå å bruke den på plass umiddelbart rundt vasken. Tre kan også bli brent, svidd, bulkete eller beiset, noe som betyr regelmessig rengjøring er et must for å holde benkeplaten pen.

Plastlaminat

Plast laminat er kanskje det rimeligste alternativet for benkeplater, med de mest mangfoldet av mønstre. Laminat kan være glatte og blanke eller kornete, og mønster spenner fra granitt-look til stein-look. Plastlaminat er ganske holdbar og allsidig, men ikke så langvarig som tre eller granitt. Hvis du må skifte plastlaminat countertop, kan en profesjonell fjerne gjeldende laminat ark og erstatte den med en ny relativt billig. Dette materialet gir en lav-vedlikehold countertop, krever en og annen skrubbe ned og rask, daglig tørke-downs for å holde det rent og nytt utseende.

Tile

Med et så bredt utvalg av fliser tilgjengelig, ved hjelp dem til å lage et kjøkken eller bad countertop kan legge interesse og stil til ditt hjem. Countertop fliser er laget av keramikk, porselen eller stein. Tile kommer i en rekke mønstre, farger, teksturer, størrelser og former, og er ganske holdbart som en countertop materiale. Holde fugemasse mellom flisene ser rent og nytt kan være vanskelig. Ved hjelp av blekemidler for hvit fugemasse og eddik for farget fugemasse kan bidra til å fjerne noe av misfarging og holde benkeplaten pen lenger. Tetting av fuger regelmessig kan forhindre at flekker fra innstillingen.

Andre artikkelen

 • DIY: hvordan å skjære post-form countertops
 • lystyper for en dusj
 • dusj fliser som er andre materialer og ikke keramiske
 • hvordan du installerer nafco vinyl flis
 • hvordan å kutte stål taktekking paneler
 • hva som gjør en god luftkompressor?
 • Slik kjører elektriske kanal
 • hvordan du kan bygge din egen badet med lys
 • hvordan å montere en datamaskin stativ
 • Dremel engraver tips
 •