Hvordan kan jeg by på bjelkelaget for et hjem?

Hvordan kan jeg by på bjelkelaget for et hjem?Bjelkelaget er det tynne kryssfinèr lag som strekker seg ut fra toppen av veggen, under sperre haler, til den indre kanten av fascia. Det er vanligvis laget av Luanne kryssfiner. Å vite hvordan du byr er en av nøklene til å starte en vellykket konstruksjon virksomhet av noe slag, og byr på bjelkelaget installering eller erstatning er ikke noe unntak. Det er flere faktorer å vurdere når du legger inn bud. Finn ut om jobben er ny installasjon eller en erstatning, og om du byr på bare snekker eller hvis du vil forventes å male også.

Du trenger:
Målebånd
. Kalkulator.


en.
Mål eksisterende bjelkelaget, eller området fra veggen til fascien under endene av sperrene. Mål hver side av huset separat, multiplisere avstanden fra veggen til endene av sperrene ved lengden på hver vegg. Legg 15 prosent for å få et nøyaktig anslag på hvor mye kryssfiner jobben krever.
To.
Price i kryssfiner, pluss eventuelle panel eller skjerm støping du trenger for å dekke skjøtene. Figur antall festemidler per panel. Beregn ett rør av caulk for hver full 4-fot med 8-fots delen for å forsegle kantene og fylle spikerhull. Pass på at prisene er oppdaterte og spør om forventet utvikling dersom det blir mer enn et par dager før du kjøper materialer. Legg opp prisen på materialene. Inklusive skatter, pluss levering, eller beregne din egen tid og kostnader for å levere. Legg 20 prosent til totalt. Dette gir deg muligheten til å kjøpe en ekstra tube av caulk eller boks med spiker uten å legge til budet, og gir deg en liten mengde av resultat for din tid og ekspertise.
tre.
Anslå hvor lang tid det vil ta å fjerne og installere, eller bare installere, et enkelt panel. Legg til tid for måling, kutting og drivning kantene. Hvis huset er mer enn en fortelling, legg en tredjedel mer tid til anslaget. Multipliser tiden per panelet med antall paneler. Dette gir deg den totale tiden. Multipliser tiden det vil ta av timesats å finne arbeidskraftkostnader. Legg 20 prosent til totalt å tillate deg tid til å gjøre en god jobb.
Fire.
Tilsett materialet og arbeidskraft estimater sammen. Legg til i spesielle kostnader, slik som stige eller stillas utleie, om nødvendig. Skriv en beskrivelse av jobben. Ta med omfanget av arbeidet, og materialer og teknikker du skal bruke. Legg dette til arbeid og materialer estimat, og presentere det til kunden.

Andre artikkelen

 • hvordan å legge en kultivert peis
 • hvordan du installerer duraceramic flis ved congoleum
 • hva er standard farger for en marmor terskelen?
 • hvordan å reparere en sement kjeller
 • typer dusj veggmaterialer
 • hvordan å lysne mørke sedertre ytterkledning
 • hvordan å bygge en steinhytte
 • hvordan bruke treinnredning under en stol rail
 • hvordan du bruker faux stein til en peis
 • hvordan starte en regency gasspeis
 •