skikkelig betong etterbehandling teknikker

skikkelig betong etterbehandling teknikkerDu trenger:
målebånd
. Quarter runde støping, lengde å matche omkretsen av rommet pluss 10 prosent, beiset eller malt for å matche gulv eller baseboards
. Gjærkasse og sag.
Etterbehandling negler.
Hammer.
Nail sett.
Etterbehandling kitt, farger for å matche kvartal runde støping.
Hardwood overgang stykker, type og antall til å matche åpninger til rom.
Anlegg lim.

Mange huseiere bruker betongflater for gulv fordi de er relativt billig og høyt fungerende for utendørs innstillinger eller arbeidsplasser. Et viktig skritt i å installere et betonggulv er ferdig prosessen. Etterbehandling gir konkrete tekstur, noe som kan bidra til å gi veigrepet eller legge et dekorativt element. Det finnes flere ulike typer av betong utførelser, og hver finish krever en spesiell teknikk for å sikre at overflaten har riktig konsistens.

Børstet Fullfør

Børstet ferdig er ofte brukt til å gi konkrete overflater med bedre veigrep. Også kjent som en sopelime finish, er denne type finish vanligvis ikke dekorative, men børstet finish betong overflater kan være farget eller farget for å matche et hjem er innredningen. En børstet finish er oftest brukt for innkjørsler, fortau eller andre overflater som ser tung fot trafikk. For å få en skikkelig børstet finish, bør betongoverflaten være børstet (med en støtende eller trekke bevegelse) med en konkret sopelime når betongen er fast, men har ikke fullt herdet. Pass på å bruke en fuktig kost og flytte det langs konkrete vinkelrett på overflaten er skråningen, hvis den har en. Hvis overflaten er ment å settes opp for drenering, bør penselspor følger retningen av avløpet. En børstet betong finish må være herdet etter slag er gjort. Ark med plyethylene eller av buer spray både fungerer godt for dette formålet. For overflater som krever en dekorativ finish, bruk en kur og sel produkt som vil gi konkrete en skinnende look.

Hard Trowel Fullfør

En hard sparkel finish brukes vanligvis for betong som krever en nonporous finish, slik som garasje eller handle gulv. Et hardt troweled Overflaten er som regel ikke egnet for utendørs bruk som de kan bli veldig glatt når det er vått. For å oppnå en hard sparkel finish, bør en strøm murskje brukes. En strøm murskje er vanligvis elektrisk eller bensindrevet, og er tilgjengelig i ulike størrelser. Det viktigste skrittet i riktig hard sparkel teknikk er å velge riktig tid til murskje. Betongen må være hardt nok til å bære vekten av strøm murskje, men ikke helt stille før du begynner etterbehandling prosessen. Den første pass av kraften sparkelen er vanligvis referert til som en flytende pass og skal begynne på toppen til plata. Operatøren skal gå bakover mens du flytter sparkelen fra den ene siden til den andre. Når betongen har vært fløt, må sparkelen er bladet endres til mål bladet. Overflaten bør tørkes av før den siste pass begynner. Generelt, hvis gå på overflaten ikke etterlater noen merker eller fordypninger, er de konkrete klar for etterbehandling. Flere går med etterbehandling bladet er vanligvis nødvendig for å få skikkelig hard overflate.

Porous Trowel Fullfør

Porous murskje ferdige betongflater er generelt anbefalt for utendørs områder der minimal kompakt motstand er nødvendig, for eksempel verandaer og terrasser. Disse flatene er vanligvis jevnere enn en pensel finish, så de har en mer dekorative utseende. For å oppnå en skikkelig porøs trowel finish, bruk en sparkel for å jevne betongen når det er tørt nok til at den kan bære vekten med bare en kvart tomme fotavtrykk blir forlatt.

Andre artikkelen

 • sjekkliste for å bygge et kjøkken
 • hvordan for workshop innertakstetningen
 • hva som forårsaker bambusgulv å deformere?
 • hvordan bygge et innvendig ramme for en dør
 • alaska boligbygging informasjon
 • om trapp klatrer trikken
 • hvor stor av en air condition enhet bør jeg putte i en 1500 kvadratmeter huset?
 • nye konsepter og ideer for bad
 • Slik stein finér et hus
 • tips for countertops
 •