Hvordan lager jeg en garasje gulv med sakrete?

Hvordan lager jeg en garasje gulv med sakrete?Når du bygger en garasje, er første skritt å helle i betonggulvet. Et gulv som er korrekt helles gir styrke og stabilitet for vegger og tak av garasjen. Dette er en tidkrevende oppgave, men en som du kan gjøre med litt hjelp, riktig verktøy og riktig kunnskap. Et merke av betong som du kan bruke for din garasje gulvet kalles Sakrete

Du trenger:.
Målebånd
. Wooden stakes.
Hammer.
1 og 1/2-ton gravemaskin.
2-tommers-by-4-tommers plater.
Nails.
Dampsperre.
Sand eller grus.
Armeringsjern eller netting.
Sakrete.
Vann.
Betong blandebatteri.
Spader.
Avrettingsmasse bord.
Bull float.
Plastic vindsperre.


en.
Kontakt din lokale reguleringsplan styret å få tillatelser som du må bygge garasjen og lære bygningen koder som du må følge for etasje og garasje.
to.
Ring 811. Dette er den toll-free "Call Før Du Dig" hotline. Når du ringer, vil verktøyet linjene som fører inn i huset ditt være merket av slik at du vet hvor det er trygt å grave. Hvis du graver og bryte noen linjer, vil du være ansvarlig for å betale eventuelle bøter og reparasjonskostnader.
Tre.
Merk av omkretsen dimensjonene i garasjen ved å kjøre tre staver i bakken med en hammer.
fire.
grave ut området inne i stakes med gravemaskin, går under frost linjen. Kontakt din lokale byggeforskrifter for dybden av frost linjen. Mens du bruker gravemaskinen er ikke overmåte vanskelig med riktig bruksanvisningen, kan det være lurt å leie en entreprenør til å grave hullet for deg hvis du ikke er komfortabel kjøring.
fem.
Bygg en ramme rundt gropen ved å kjøre tre staver i bakken hver tredje meter rundt omkretsen av gropen og spikerslag 2-av-fire bord til innsiden av innsatsen .
6.
Dekk bakken inne i pit med en fuktsperre. Dette er en plast som hindrer at fuktighet siver opp gjennom jorden og skader i betongen.
7.
Legg et lag med sand eller grus på toppen av fuktsperre, etter din lokale byggeforskrifter om hvilket materiale å bruke, og hvor dypt laget må.
8.
Place armeringsjern eller netting på toppen av sand eller grus, igjen etter lokale bygningsmyndigheter.
9.
Bestem hvor mye Sakrete du trenger for hell. Selskapet tilbyr en kalkulator på sitt nettsted for å finne ut hvor mange poser du trenger, avhengig av området av gulvet og størrelsen på konkrete poser.
10.
Klar en bunke Sakrete for pour. For å gjøre dette, legger Sakrete bland inn i en konkret mixer, deretter legge vann. Det vil ta 3,5 til 4 liter vann for miksen, men les instruksjonene på bestemt type Sakrete mix du bruker, da det kan variere etter type. Ved blanding, legge til nok vann slik at betongen beveger seg fritt i mikseren, men ikke så mye at det vil svekke betongen.
11.
Hell Sakrete ned i avgrunnen, fylling det før det går litt over rammen.
12.
avretter gulvet. Start i den ene enden av helte Sakrete og hvile en 2-by-4 på toppen av rammen. Med hjelp av en partner, dra i to-by-4 over Sakrete med en side-til-side bevegelse. Dette vil jevne Sakrete og utsette en lav kapasitet i pour.
13.
Legg mer Sakrete å fylle eventuelle lav kapasitet i hell, og avretter gulvet igjen.
14.
Skyv en okse float over Sakrete med ryggen litt på skrå opp og trekk den tilbake med flottøren ligge flatt på Sakrete. Dette vil jevne overflaten på Sakrete.
15.
Dekk Sakrete med plast vindsperre. Tilsett vann til Sakrete å holde det fuktig for 5 til 7 dager, dekker den opp med vindsperre etter at du legger vannet.
16.
La Sakrete å kurere i ca fire dager , deretter fjerne treramme.

Tips og advarsler


 • Ved montering av rammen i trinn 4, sørg for at den er firkantet. Du kan sjekke på torget ved å måle diagonalt over hele rammen. De to målingene bør være innenfor en halv tomme av hverandre.
 • Andre artikkelen

 • installere Luan under en vinyl gulv
 • hvordan du velger et kjøkken flis benken
 • hvor å installere kjøkken trim
 • Hvordan bygger jeg en frittliggende garasje i byen San Diego?
 • Slik fjerner du en keramisk flis gulv på kryssfiner
 • verktøy for å installere gulv i nærheten av MR-maskiner
 • hvordan å skjære Corian benkeplater
 • hvordan bygge en finsk hjem sauna
 • installere flisene
 • hvordan gjøre tre kjøkken countertops
 •