hvordan å lage planer for garasje skap

hvordan å lage planer for garasje skapSkap for garasjen er en effektiv metode for lagring av elementer hvis bruksareal for bokser eller hyller enheter er begrenset. En plan for en garasje skap er som alle andre trearbeid plan. Den trenger detaljerte og levende beskrivelser av hele bygningen og montering prosess. Det er nyttig for de som ønsker å bygge garasje skap fra bunnen av hjemme. I tillegg, hvis planene er populære og godt skrevet, kan du selge din trearbeid planer for profitt

Du trenger:. .
Paper
Pen.
Fargestifter.
Linjal.
Bilde av endelige produktet.
Informasjon om rekvisita og verktøy.


en.
Trekke fem skisser av det ferdige skap som de ville sett ut fra ulike vinkler. Ta med en skisse av forsiden av skap når dørene er lukket og en der dørene er åpne slik at leseren kan se hyllene layout. Inkluder en fra siden, en fra baksiden og en fra bunnen. Lag et notat at bunnen og toppen synspunkter er identiske.
To.
Lag en rett linje ved siden av hver side av skapet, herunder den enkelte dører og hyller. For hver linje, skriver den riktige målingene. Hvis du trenger å skalere skapet ned, er hver måling avgjørende.
Tre.
Ta skapet fra hverandre i skisser og tegne hver enkelt brikke som er en del av skapet. Inkluder dimensjoner, spesialiserte kutt eller vinkler for leseren. Etter å ha lest denne delen, bør leseren være i stand til å kjenne hver del med på å bygge garasjen skap.
Fire.
Sett farge på alle skisser og tegninger for å bringe dem til liv og gjøre trearbeid plan tiltalende. Legg realistiske farger til referanse på et senere tidspunkt.
Fem.
Skrive en detaljert liste over verktøy og rekvisita for å forberede hver del og sette skapet for garasjen. Inkluder ulike alternativer til spesielle brikker, slik at leseren kan fortsatt gjøre det skapet selv om elementer er ikke tilgjengelige.
6.
Skriv en detaljert how-to montering guide, forklarer hvordan du kan sette hver brikke sammen for å gjøre skapet. Inkluder trinn om hvordan du installerer skapet på veggen i garasjen, og inkluderer både betong-og trevegger. Skriv veiledningen i detalj og være grei. Anta betrakteren av planene vet ingenting om skap montering.
7.
Fullfør trearbeid plan med et bilde av det ferdige produktet. Bildet bør være et realistisk bilde. Det siste bildet er ofte selger punkt, slik at det er et godt bilde.

Andre artikkelen

 • Slik wire en vegg plate
 • Hvordan kan jeg underbygge en sement vegg fundament?
 • hvordan å blande bad kranen farger
 • fordeler & ulemper med hjem solar-powered systemer
 • hvordan du installerer en takvifte i friluft
 • New Jersey og grønn bygging standarder
 • hvordan å henge gips på betong
 • hvordan å skjære rustfritt stål med en acetylen brenner
 • hvordan å fabrikere en granitt countertop
 • felles treverk spiker
 •