metrisk dreiemoment spesifikasjoner

metrisk dreiemoment spesifikasjonerDu trenger:
prefabrikkert betong bunntekst
. 8-tommer med 8-tommers med 16-tommers slagg blokker.
Level.
Målebånd.
Anlegg lim.
To-by-åtte press-behandlet trelast.

Moment bolter er størrelse i enten SAE (Society of Automotive Engineers) imperial eller metriske mål. Hver bolt har en rekke identifiserbare dimensjoner. Den mest åpenbare er lang, men en bolt er også identifisert med sin diameter og tråd mellomrom. I tillegg er bolter sensureres av jern de er laget av, med sterkere metaller i stand til å tåle mer dreiemoment før sviktende.

Størrelse Spesifikasjoner

Som nevnt ovenfor, bolter er størrelse av tre fysiske dimensjoner: store diameter, tråd avstand og lengde. Major diameter måler avstanden fra toppen av tråden på den ene siden av bolten til samme på den andre siden. Avstanden er nettopp det: avstanden mellom trådene på bolten. Lengde er lengden på ting.Metrisk bolter posten de store diameter i form av "M #," hvor hash erstattes av måling i millimeter. Thread avstanden måles i millimeter mellom gjengene. Lengden er også målt i millimeterDenne informasjonen er kodet på en standard måte:. D-S x L, der D er de store diameter, er S tråden avstanden , er og L lengden på bolten. En bolt to centimeter lang med en stor diameter på åtte millimeter og tråd avstand på 1,25 millimeter er utpekt "M8-1,25 x 20". En metriske bolt fire centimeter lang med en avstand på én millimeter og en stor diameter på en centimeter ville være kodet "M10-1,00 x 40".

Styrke Class

Som SAE bolter, metriske bolter har styrken på metal stemplet på hetten. I motsetning til SAE bolter, er dette informasjon som registreres som tall i form av "XY" selv om denne perioden ikke er desimaltegn.Det første nummeret, X, er en prosent av bolt nominelle strekkfasthet i Newton per kvadratmillimeter (1 N/mm2 tilsvarer 145 psi). Det andre tallet, Y, er ti ganger forholdet mellom nominell rente stress å nominelle strekkstyrke (X). En klasse 8,8 metriske bolt nominelle strekkfasthet ville være 8 x 100=800 N/mm2. Den nominelle avkastning stress ville være dens bruddstyrke dividert med Y, i dette tilfellet 800 x 0. 8=640 N/mm2.Vanlige klasser av metriske bolter er 5. 8, 8. 8, og 10. 9. Disse tallene er omtrent tilsvarende SAE trinn 2, 5, og 8, henholdsvis. Du kan også finne metriske skruer av klasse 12,9.SAE bolter spille karakterer med radial linjer på hetten. Legg to til antall linjer for å bestemme karakteren. Ingen linjer angitt grad 2, tre linjer indikerer grad 5, og seks linjer betyr grad 8.I både SAE og metriske bolter, høyere tall betyr sterkere bolter.

Tørr og lubed moment

Dreiemoment er målt som fot-pounds i britiske enheter og som Newton-meter (Nm) i beregningen. En fot-pound tilsvarer 1,356 N-m. Små verdier av dreiemoment vil noen ganger bli målt i tommer-pounds-naturlig, er det 12 tommers-pounds per fot-pundDen maksimale dreiemoment en bolt bør tåle. avhenger av dens diameter, på sin styrke, og om eller ikke bolten har blitt smurt med maskin olje. En tørr M10 bolt av 10. 9 er vurdert for maksimalt dreiemoment på 75 Nm. Den samme bolten lubed er vurdert for bare 70 N-m. Som en tommelfingerregel, reduserer smøring med standard maskin olje det maksimale dreiemomentet med 10 prosent.Spør en ekspert for å bestemme maksimalt moment for en gitt bolt. Du kan også prøve en av tabellene knyttet til under Referanser her.

Andre artikkelen

 • Slik sand og polish tregulv
 • hvordan du kan dekorere ved å endre bakgrunnsbilde
 • hvordan å bruke glass blokker i vegg mur
 • luft verktøy for trebearbeiding
 • Hvordan kan jeg legge en pistol kabinett til en innebygd bokhylle?
 • Hvordan kan jeg desilt en bakgård tjern?
 • typer bygg wire
 • vann lagringsmetoder
 • hvordan å reparere tynne sprekker i et popcorn taket
 • barn bygning ideer
 •