Slik drywall en betongvegg

Slik drywall en betongveggEn betongvegg er sjelden ønskelig. Mens uunngåelig i de fleste kjellere, med mindre du har et tre fundament, kan betong være fuktig, kaldt og upersonlig. For å legge til stil og varme, kan du bygge en stud mur mot det konkrete og dekke det med gips. Den enkleste metoden er imidlertid å skape furring strimler, isolere mellom dem, og topp med en fuktsperre før drywalling. Legg litt maling eller bakgrunnsbilde og ikke bare vil du være fornøyd med resultatene-du kan selv glemme at du er omgitt av betong.

Du trenger:
Målebånd
. Blyant.
Level.
Krittstrek.
Furring strimler (en-av-3-tommers, to-med 3-tommers, eller 2-med 4-tommers boards)
. Betong negler.
Power trukket pistol.
Styrofoam isolasjon (samme tykkelse som furring strimler brukes).
Anlegg lim.
Kniv.
Fuktsperre.
Duct tape.
Stifte pistol.
Staples.
Drywall.
Drywall skruer.
Drill.
Drywall sammensatte.
Drywall tape.
Sparkel.
Sandpapir (grov-og fin-grus).


en.
Mål langs bunnen av veggen, merking hver 16 inches med en blyant, hele lengden av veggen. Gjenta på toppen, merking hver 16 inches.
To.
Snap en krittstrek mellom hvert merke på toppen og bunnen av veggen, eller bruk en lengde på tre som en rett line og trekke fra topp til bunn mellom hvert merke. Du vil ha guider plassert hver 16 inches langs veggen.
Tre.
Plasser en furring stripe i midten av hvert merke, som starter på et hjørne. Hev furring strip en halv-tommers over gulvet, legger styret flatt mot veggen (i stedet for kant-klok) og justere den slik at den er direkte sentrert over guiden merkene. Drive en konkret spiker gjennom furring stripen og inn i betong på toppen av brettet. Kontroller at styret er helt i vater, så fortsett spikre ned lengden på bånd, fra gulv til tak, forankring hver 12 inches. Fortsett til alle furring strimler er plassert.
Fire.
Cut deler av styrofoam isolasjon eller andre stive isolasjon, måler 16 inches bred. Påfør lim konstruksjon til på baksiden av hver isolasjon del, trykk deretter på plass mot det konkrete og mellom hver furring stripe. Fortsett til fullstendig.
Fem.
Dekk hver vegg med en plast fuktsperre, spre den over furring strimler og isolasjon allerede plassert. Dette er spesielt viktig på yttervegger som fukt kan lekke inn i gips på yttervegger, mens innervegger vil bo tørketrommel. Prøv å bruke ubrutt deler av plast. Stift plast til furring strips til å feste, unngå unødvendige hull. Overlapper noen sømmer i plast flere inches, taping felles fra topp til bunn for å fjerne eventuell fuktighet lekkasjer.
6.
Hold et stykke drywall mot veggen, starter igjen i et hjørne . Skyv drywall helt inn i hjørnet, helt inntil tilstøtende veggen. Løft drywall av gulvet 1 /2 "(det samme som furring strips) for å unngå fuktighet sigevann fra gulvet og for å gi klarering for ekstra gulv. Sikker hvert ark av gips, med gips skruer og en drill, til hver furring stripe. Space skruer hver 12. til 24 inches langs furring strimler.
7.
Heng andre ark med drywall tett mot det første og fortsette feste. Skjær ut gjenstander som dører som er nødvendig, måling og merking på baksiden av en gips ark. Bruk et verktøy kniv og rett kant å kutte etter behov. Fortsett til drywall dekker hele overflaten.
8.
Spre et lett lag med gips sammensatt på tvers av hver skrue hull stede i gips, og langs hver drywall søm. Tape over hver søm med gips tape, deretter smør på et tynt lag med gips sammensatte over toppen på tape. Glatt hver spiker hull og søm så mye som mulig, la dem tørke en dag eller to
9
Sand hver søm og spiker hull, med første grov, så fin-sandpapir. . Gjenta, spre et tynt lag med gips sammensatte, glatting, tørking og pussing om nødvendig. Fullfør installasjonen ved å male den nye veggen som ønsket.

Tips og advarsler


 • Pass på å ikke bryte overflaten av gips din med gips skruer når henge drywall. Når skruehodet synker under overflaten den skaper en dypere hull til spackle.
 • Bruk mellomlegg av et lite stykke furring strimler eller gips for å heve og holde drywall av gulvet til den er festet på den vegg.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en stål oppføring gate
 • Hvordan sammenligner jeg 18v trådløse Slagtrekkere?
 • hvordan du installerer flis over tre trapper
 • hvordan å kutte stål taktekking paneler
 • om florida byggeforskriftene og handicap ramper
 • hvordan du installerer skifer fliser over betong på en veranda
 • sukkah takkonstruksjon alternativer
 • programmer for å bygge hus
 • hvordan å beregne mengden av bagged konkrete behov
 • ulike typer av bolter og muttere
 •