diy bad installasjon for en last trailer

diy bad installasjon for en last trailerInstallere et bad i lasten traileren gir deg frihet til å ha et bad på hånden, selv i de fjerneste steder. Bruke noen grunnleggende materialer og litt mekanisk kunnskap og veiledning, konstruere et bad i lasten trailer kan enkelt gjøres. Dette badet vil være en 4 fot med 4 fot kabinett og har alle fasilitetene til et vanlig bad med en fungerende vask, toalett og dusj

Du trenger:. .
8-fots lange 2x4s (2)
1 ½-fot lange 2x2s (4).
4'x8 'ark med ½-tommers tykke eksteriør kryssfiner.
2'x2 'ark med ½-tommer tykk utvendig kryssfiner.
Solar dusj bag.
Portable leiren toalett.
2 fot lange 2x4s (8).
Drill.
½ tommers bor.
Jigsaw med ¼-tommers brede blad.
Skrutrekker bit.
Skruer.
L-braketter.
Flat parentes.
16-tommers pizza pan.
5-gallon vann mugge med tapp ventil.
Epoxy lim.
18-tommers diameter plast miksing bolle.
2-tommers sirkelskjæring bor.
4-tommers sirkelskjæring bor.
5-tommers stålvask sil.
3 meter på 2-tommers diameter hageslange.
4-fot lang dusjstang.
Dusjforheng og ringer.
Målebånd.
Brass klær hengende kroken.

Installere Personvern Wall


en.
Mål og merk en plass 4 meter inn i traileren fra frontveggen og 4 føttene inn i traileren fra en sidevegg. Dette vil være stedet for den vertikale støtten innlegg for veggen.
To.
Plasser en av de 8-fots lange 2x4s vertikalt fra gulvet i tilhengeren til taket på det stedet markert i trinn 1. Dette er den vertikale støtten innlegg for veggen.
Tre.
Monter 8-fots lange vertikale 2x4 til tilhengeren tak og gulv med skruer og L-parentes.

4.
Mål og merk en plass på forsiden veggen 4 meter over fra sidevegg av tilhengeren.
fem.
Plasser den andre 8-fots lange 2x4 vertikalt på spotmarkedet i trinn 4 på frontveggen. Dette 2x4 bør være vertikal men parallell til den vertikale støtten innlegget du vedlagt i trinn tre.
6.
Fest den andre 8-fots lange 2x4 til foran veggen med skruer. Dette skaper en ny vertikal innlegg for støtte av personvernet veggen.
7.
Fest 4'x8 'ark med u00BD-tommers tykke eksteriør kryssfiner til de to vertikale innleggene med skruer. Dette vil skape en privatliv veggen 4 meter bred og 8 meter høy.

Installere dusj


en.
Mål og merk en plass ca 6 meter fra gulvet på personvernet veggen. Dette vil være der messing klærne hengende kroken vil gå for å henge solar dusjen posen.
To.
Fest messing klærne hengende krok i veggen med skruer på spotmarkedet i trinn 1 .
tre.
Heng camping solar dusjen bag på messing kroken.
fire.
Mål og merk en plass på tilhengeren gulvet 2 meter ut fra personvernet veggen og mot sideveggen at messing kroken peker til. Bor deretter en 4-tommers hull i gulvet i tilhengeren på dette merket med en 4-tommers sirkelskjæring bit. Lim en 5-tommers stålvask silen i stedet over dette hullet med epoxy lim. Dette skaper et avløp i gulvet for dusjen.

Installere Toalett


en.
Mål og merk en 1-½ med 1-½ fot kvadrat av trailer langs tilhengerens side veggen der du plasserer på badet. Dette vil være det området der den bærbare toalett vil sitte.
To.
Fest 1 ½-fot lange 2x2s til gulvet av tilhengeren på linjene trukket i trinn 1 ved hjelp av skruer . Dette vil skape et torg i 2x2s at tiltak 1-½ fot med 1 -. ½ fot
3
Plasser den bærbare leiren toalettet inn i denne 1 -. ½ fot med 1-½ fot kvadrat. Det bør hvile trygt på dette stedet slik at den ikke vil skifte mens tilhengeren er i bevegelse.

Installere Sink


en.
Mål og merk to steder på samme horisontale linje 4 meter opp fra gulvet på sideveggen av tilhengeren ved siden av der den bærbare toalettet er plassert. Dette vil markere stedet for vasken er benkeplaten.
To.
Mål og merk to parallelle linjer som går to meter ned fra merkene gjort i trinn 1 mot gulvet av tilhengeren. Disse linjene må være 2 meter fra hverandre fra hver annen. Dette vil markere stedene der vasken countertop støtter vil gå.
Tre.
Lag to 2 av 2 fot firkanter med to-fot lange 2x4s ved å feste dem til hverandre på enden med skruer og flat parentes. Dette vil skape to 2 meter høy kvadrat støtter som vasken er benkeplaten vil hvile.
Fire.
Fest to 2 av 2 fot kvadrater til veggen på linjene markert i trinn 1 bruker L-braketter og skruer. Du skal nå ha to parallelle, 2 tommer bredt og 2 fot lang støtte firkanter laget av 2x4s stikker ut fra siden veggen av tilhengeren.
fem.
Fest 2'x2 'ark med ½-tommers tykke eksteriør kryssfiner til støtte rutene ved hjelp av skruer. Dette skal nå lage en benkeplate ved siden av toalettet på sideveggen av tilhengeren og på motsatt side av dusjvegg.
6.
Plasser en 16-tommers pizza pan i midten av countertop . Bruke pizza pannen som en mal, tegn en sirkel på disken med en blyant. Dette vil gi deg en 16-tommers diameter sirkel på vasken countertop. Så bor et ½-tommers hull på et punkt på denne sirkelen.
7.
Skjær ut den 16-tommers diameter sirkel ved å plassere en stikksag blad gjennom hullet gjorde i countertop i trinn 6, og deretter kutte langs retningslinje.
8.
Mål og merk en plass 3 fot opp fra gulvet av tilhengeren på siden veggen under vasken telleren. Dette vil være det ut hull til avløpet fra vasken. Deretter kuttet en 2-tommers sirkulært hull på dette stedet med en 2-tommers sirkelskjæring bor. Dette er avkjøringen hullet for avløpet fra vasken.
9.
Glue en 18-tommers diameter bollen inn i 16-tommers diameter hull som er klippet inn i telleren. Bruk epoxy lim til å sikre bollen på plass.
10.
Cut en 2-tommers sirkulært hull i bunnen av bollen sammen med boret. Deretter lim den ene enden av en 3-fot lange hageslangen inn i dette hullet.
11.
Mål og merk en plass en fot ned på hageslange fra bunnen av vasken bollen opprettet i 10 trinn. Deretter bøyer hageslangen inn i en U form på dette stedet og skyv den andre enden av hagen slangen gjennom hullet i siden av tilhengeren veggen under vasken countertop. Lim den andre enden av hageslangen i dreneringshullet.
12.
Place en 5-gallon vann kannen på vasken countertop med ventilen stuss åpningen i vasken bollen. Dette vil la vannet helle fra kannen i vasken da renne ut av hagen slangen avløpsrøret.

Installere Personvern Curtain


en.
Mål og merke en plass på sideveggen av tilhengeren 6 meter høyt fra gulvet på den åpne enden av badet båsen.
to.
Mål og merk en plass på personvern veggen vertikal støtte 6 meter høyt fra gulvet på den åpne enden av badet båsen. Dette merket skal være på samme horisontale linjen som merket på sideveggen av tilhengeren.
Tre.
Fest en 4-fot lange dusjforheng stang til veggen og vertikal stolpe ved hjelp skruene på den åpne enden av badet båsen på stedene merket i trinn 1 og 2.
fire.
Fest dusjforhenget kroker til dusjforhenget stangen fest dusjforhenget til dusjforheng kroker. Dette vil legge på badet båsen og gir et privatliv gardin for når noen bruker badet.

Andre artikkelen

 • konkrete reparere produkter og metoder
 • hvilke typer plater må jeg bruke for å bygge en kortstokk?
 • Hvordan bygger jeg en billig 1 soverom huset?
 • fordelene av dusjen enheter kontra støpejern badekar
 • billige måter å lydtett rom
 • hvordan finne den riktige tråders mutter størrelse
 • hvordan du installerer patio storm dører
 • hvor å vikle huset mitt med Tyvek
 • hvordan å bygge en kappsag slede
 • hvordan bygge jorden dekket boliger
 •