berømte fransk wallpaper design

berømte fransk wallpaper designBakgrunn ble utbredt i Frankrike som en erstatning for stoffet er dekket veggene gjort populært av aristokrater. Ved slutten av 1800-tallet, med den industrielle revolusjonen, brukte folk tapet som en billigere måte å dekke sine vegger. Enten det er gjennomtrukket av lin, kuttet i firkanter eller produsert i lange ruller, snart papir fikk trykt med blomster, emblemer og idylliske scener av provinsielle landlivet. Ikke lenger et statussymbol, i disse dager en design-savvy person kan nyte en berømt farge-blokkerte franske print på hans vegger.

fransk barokk

Fet og utsmykkede barokk utskrifter er en stift design på fransk bakgrunn. Barokken refererer til en periode med europeisk historie 1600-1750. Men franske barokk er fremdeles tydelig i moderne innredning, det har bare blitt kokt ned til en forenklet, repeterende svart og hvitt motiv. Lett å identifisere og berømte i parisiske bakgrunnsbilde utskrifter, den franske barokk stil er en endeløs mønster av tykt sammenveving vinranker avgrenser et stilisert blomst midtpunkt --- i fokus. Den barokke stilen er så synonymt med parisisk innredning at designere har den oversatt den fra bakgrunnsbilde til andre dekorative tilbehør, inkludert plater, lampeskjermer, og sengetøy.

Fleur-de-lis

The "fleur-de- lis "er en forenklet illustrasjon av lilje blomsten-derav navnet, som er dens bokstavelige fransk oversettelse. En signatur av Frankrike og historisk brukt som et tegn på sitt monarki, har blomsten emblem blitt stemplet, embosset og pusset på alt fransk, inkludert tapet sitt. Når den brukes i interiøret, de fleur-de-lis sitter i midten av tapet er repeterende design som en kam, med alle de andre designelementer bukker rundt det. Det var en tid hvor symbolet ble brukt kun i kongelige slott, domstoler og våpenskjold, men i disse dager den holder sine rekker som kjent ut på fransk tapet design.

Land Toile

Svart, blått eller noen ganger røde etsninger skildrer livet på landet-fra fotoserier til "planter"-definerer Frankrikes berømte toile tapet design. Assosiert med land innredning, er det toile tapetsere mer økonomisk alternativ til de tunge damask som flankert veggene i den typiske pastorale slott. I dag er toile tapet brukes av profesjonelle designere til å fremkalle følelsen av "shabby chic"-et hjem innredning stil som dyktig inkorporerer biter og stykker av franske landet møbler. Enkelt versjoner av toile vil skildre "planter", som er etsninger av blomster og planter innfødt til Aix-de-Provence-regionen i Frankrike. Mer kompliserte design kan inneholde tall for bønder som driver i hverdagen distriktene leve utbredt på 1800-tallet.

Art Nouveau

Made populær på begynnelsen av 1900-tallet, ble art nouveau en kunstnerisk bevegelse oversatt til alt fra Paris metro skilting mot kommersiell kunst , før sildret ned i møbler og tapet. Parisisk wallpaper vedtatt art nouveau elegante og forenklet floral design, den mest berømte print være iris. Hva gjorde Art Nouveau evig, og derfor berømt, var dens innflytelse på fransk kultur. Det er som kjent i fransk bakgrunnsbilde design som på gatene i Paris, og derfor holder sin design vekt når innlemmet i moderne innredning. Art nouveau tapet er fremkaller ånden av Belle u00C9poque. Av denne grunn er det et gripende uttrykk for tidens romantikken som fortsatt benyttes i moderne vegg-møbler.

Andre artikkelen

 • Internett design ideer for en jente’s rom
 • område rug stoff valg
 • billige soverommet ideer
 • hvordan få min madrass på gulvet
 • typer cd stativer
 • hvordan å lage et tregulv ser ut som barn tre
 • hvordan å henge trerammer
 • hvordan å legge tregulv på en vinkel
 • gratis ideer for hjemmeinnredning
 • hvordan å varme et flytende gulv
 •