hvordan å bygge en tabletop tent vannfontene

hvordan å bygge en tabletop tent vannfonteneBygg en tent tabletop vannfontene, og tilpasser den til koordinere med interiøret i hjemmet. Gjør reservoaret for å inneholde vann og fontenen mekanikere fra dekorative plantasjeeiere, boller, vaser og andre tette beholdere. Se etter nedsenkbar byggematerialer for fontenen på lokale hage forsyne, håndverk og dyrebutikker. Pryd fontenen med glass, stein, plast, bambus og andre vann-motstandsdyktig objekter å forbedre tabletop fontenen design

Du trenger:.
Dekorativ bolle.
Linjal.
2-tommers-diameter tørket bambus stilker.
Craft kniv.
Drill.
5/8-inch boret.
Vanntett konstruksjon lim.
Dekorative bolle.
Små, polert elvesteiner.
Nedsenkbar fontene pumpe.
Plast rør.
Saks.
Duct tape.
Nedsenkbar fontene lys.


en.
Velg en dekorativ bolle for fontenen reservoaret med en dybde og diameter på minst 6 inches. Mål den totale høyden på bollen. Skjær en 2-tommers-diameter tørket bambus stilken minst 8 inches høyere enn den totale høyden på bollen.
to.
Klipp en 1-tommers-lange, 1-tommers brede hakk i den ene enden av tørket bambus stilken. Hakk den ene siden av stilken eneste. Bor et 5/8-inch hull gjennom den ene siden av den motsatte enden av stilken. Hullet skal være rett under hakk, 3 inches fra slutten av stilken.
Tre.
Skjær et eget 2-tommers-diameter tørket bambus stilken å måle 3 inches lang. Skjær kuttet delen i to for å gjøre et grunt U form. Dette er tuten for tabletop fontenen.
Fire.
Lim den ene enden av tuten inne i laftet delen av første bambus stilken med vanntett konstruksjon lim. Slutten av tuten skal hvile på hakket, ikke dekker innsiden åpningen av to-tommers-diameter tørket bambus strå. La limet tørke.
Fem.
Lim den motsatte enden av hakk bambus stilken til venstre eller høyre indre av dekorative bollen med vanntett konstruksjon lim. Den tuten skal vende midten av bollen. Forankre bambus stilken med små, polert elv bergarter. La limet tørke.
6.
Plasser nedsenkbare fontenen pumpen inne i bollen. Kjør en lengde på 5/8-exterior-diameter plast rør fra pumpen tuten, gjennom hullet i bambus stilken og opp til tuten. Tape enden av røret til kanten av tuten inne i bambus stilken med duct tape.
7.
Dekk pumpen med elva bergarter. Plasser en nedsenkbar fontene lys på toppen av elva bergarter, mot bambus stilken. Bury strømledningen i elva bergarter.
8.
Fyll bollen med vann. Plugg i pumpen og lyset. Vannet kanaler fra pumpen til tuten, brusende tilbake i bollen.

Andre artikkelen

 • hvordan å male vinduet kurver
 • hvordan å bygge en tabletop tent vannfontene
 • interiør designer ideer på nettet
 • hva er en god nøytral maling farge?
 • meksikanske håndverk og møbler
 • primitive land vegg dekor
 • velge maling for kjøkken skap
 • peis Mantel dekorere forslag
 • hvor høyt skal jeg henge meg yttervegg lys?
 • airless sprøyting tips
 •