hvordan å ordne møbler i et studio leilighet

hvordan å ordne møbler i et studio leilighetAvhengig av studio leiligheten er layout, kan det være mulig å gi noen soverommet privatliv uten kramper plassen. For mange mennesker, gå inn døren og har gjester på soverommet gir en ubehagelig førsteinntrykk. Du kan skape noen skille mellom sosialt rom og soveplass, selv små studioer, med noen grunnleggende triks. Ha en assistent hjelpe deg å gå noen store biter. I en ettermiddag med planlegging og plassering, kan du lage din studioleilighet i et hjem

Du trenger:.
Assistant.
Bed.
Couch eller kjærlighet sete.
Stoler.
Område rug.
Bryst eller bagasjerommet (ekstrautstyr).
Dekorativ oppbevaring kuber.
Underholdningssenter.
Drop leaf tabellen (valgfritt).
Desk (valgfritt).
Rom skjermer (ekstrautstyr).
Åpne hyller (valgfritt).


en.
Plasser sengen i den mest private plasseringen. For eksempel plassere sengen i et hjørne av studio, lengst fra døren.
To.
Still sofaen, lenestolene eller andre store sitteplasser brikker i de fleste offentlige delen av studio, for eksempel, satt opp studio leiligheten sitteplasser i området nær inngangsdøren. Ordne sitteplasser til å møte en vegg eller et hjørne plassering for underholdningssenter, peis, det største vindu eller andre sentrale punktet.
Tre.
Center et område rug foran sofaen eller stoler. Dette bidrar til å gjøre stuen området tydelig.
Fire.
Plasser en koffert eller lagring kuber i sittegruppe. Disse brukes som lagringsplass for å holde en studioleilighet ryddig. Center brystet foran sitteplasser så det er lett å nå. Plasser kuber ved siden av hverandre for å fungere som et salongbord eller sette dem ved siden av setene for å tjene som slutten tabeller.
fem.
Sett opp underholdningssenter, lydanlegg, TV, musikkinstrumenter eller annen hjemmeunderholdning elementer for studio mot en vegg uten vindu, om mulig.

6.
Ordne hjemmekontor, studieområde, kunst eller håndverk området eller andre oppgaver som sted i nærheten av sittegruppe eller ved siden av kjøkkenet, avhengig av hvor det er nok plass. Sett opp pulten eller bordet, slik at ansikter det et vindu eller ansikter inn i stua-dette bidrar til å gi en følelse av romslighet
7. .
Lag skille mellom soverommet og sittegruppe og arbeidsområde med rom-skjermer eller romdeler. Shoji skjermer-i japansk stil folding skjerm med ris papir inserts-lar lyset gjennom og spare plass. Åpne hyller enheter bidra dele i et studio leilighet uten at det føles altfor lukket i, fordi lys og luft bevege seg gjennom dem. Plasser en skillevegg slik at det skjuler sengen fra døråpningen. Plasser en annen divider å skille arbeidsområdet fra sittegruppe.

Andre artikkelen

 • soverommet dekorere ideer for kanel gardiner
 • free kjøkken flis ideer
 • historie mantel klokken
 • Howard Miller accuwave klokke instruksjoner
 • hvor høyt over en vindusramme bør teppet stangen være?
 • hvordan du velger et område rug farge for tregulv
 • hvordan du skal male panel på skap
 • øko-vennlig soverommet dekorere ideer
 • ideer for en spisestue med to forskjellige farger stolen rails & wainscoting
 • land fransk dekorere farger
 •