moderne farger ideer til å male soverommet vegger

moderne farger ideer til å male soverommet veggerDu kan gi soverommet en moderne makeover på flere måter, inkludert fjerning vintage eller antikke møbler og erstatte den med oppdatert stykker og installere tregulv. Men, vær spesielt oppmerksom på veggene er viktig, ettersom de omfatter noen av de største flater i rommet ditt, og vil sette rommets tone, eller humør. Hvis du vurderer å male soverommet ditt vegger i en moderne stil, kan flere ideer hjelpe.

Hvit

Fargen hvit, både "rene" og i sin natur nyanser, er et av de tryggeste valgene for moderne soverom vegger. Som Unik Home Decor Ideer notater, bidrar hvitt til visningen av en skarp, ren og godt opplyste rom, samtidig gir den perfekte bakgrunnen for utheving tremøbler, som senger, skrivebord og skuffer. Ulempen med å utnytte all-hvite soverommet vegger er at de kan noen ganger synes steril, som et legekontor. For å unngå dette problemet, prøv sammenkobling opp hvite vegger med svarte detaljer. Som Better Homes and Gardens viser, kan du oppnå dette ved å male trimmer og listverk svart samt ved å innlemme sorte møbler, hyller og svart speil og bilderammer.

Nøytral

Nøytrale farger er også noen av de sikreste alternativene for maling moderne soverom vegger. Ifølge Unik Home Decor Ideer, nøytrale eller dempede farger er subtile i naturen og bidra til et utseende som vekker "stille luksus. " Populære alternativer inkluderer bruk grå, beige, khaki, Suede, mykt brunt, sopp, taupe og gråaktig blått. For å hindre et rom med nøytral-fargede vegger vises tørt og kjedelig, prøv accenting dem med skarpere farger, som mint grønn, lys grønn og brent oransje.

Gul

Selv om de kanskje ikke fungerer i alle soverom dekor, pulserende gule vegger kan bidra til noen typer av moderne design ordninger. Som HGTV nevner, gule vegger er en god match for hacienda-stil moderne rom, som har et land-inspirert vri på dem, og inkluderer ofte mørke brune møbler og rustikke tilbehør.

Accent Wall

I tillegg til å bruke lys eller tonet ned maling farger, som hvite, nøytrale og gult for ditt soverom vegger, kan du også inkludere sterkere, lysere farger og samtidig opprettholde et moderne preg. Men i stedet for som dekker alle veggene dine med en fet-farget maling, noe som ville trolig være nedlatende, prøv maleri bare den ene veggen, noe som vil fungere som visuelt severdighet. Som Unik Home Decor Ideer notater, mulige moderne maling alternativer for rommets aksent veggen inkluderer dristige primærfarger, som safir blå, samt sekundære farger som fuchsia, fiolett, oransje og lime.

Andre artikkelen

 • kjøkken gulv nye ideer
 • Slik Refinish malt skap
 • hvordan å lage en falsk steinmur
 • hvordan å lage en kjeller familierom
 • billige room dekorere tips
 • ulike typer blomsterdekorasjoner
 • disney prinsesse room decoration ideer
 • billige kurv lagring ideer
 • hvordan å lage en teller stol ut av en bar krakk
 • hvordan du kan dekorere rundt fargede baderomsinnredning
 •