online hjem dekorere ideer

online hjem dekorere ideerInternett er en fantastisk kilde til ideer for hjem dekoratører. En rekke elskede ly magasiner er ikke lenger publiseres, men åpen kildekode og medlemskap online design nettsteder har steppet inn for å fylle gapet. Du kan finne rom, tekstiler, fargekombinasjoner, tema ideer og løsninger på design problemer med et raskt søk, et par spørsmål om nyttige fora, og et klikk eller to på fotografiske viser.

Cool Kid's Room

Shared space for barn kan være en utfordring, men en god design vil forhindre rot og søl fra forbikjøring alt. Få Decorating er et medlemskap interiørdesign nettsted som har smaksprøver du kan gå gjennom for ideer og fotografier. Et barns soverom layout viser "ramme" køyesenger som er plassert i to malte kryssfiner ovaler som gir en følelse av privatliv til hvert barn. Stort tre bokstaver stave navnene på veggen inne i hver køye område. Bred skuffer under bunnen køye gi slide-away lagring. Shadowboxes hold innrammet barnas kunst og, minus mattene og glass, utstoppede dyr. En serie med lav kroker på veggen gjør det enkelt å henge opp en pose, en paraply eller et kunstprosjekt. En hvit hylle som går fra kanten av køyene rundt to vegger i rommet gir pulten og arbeidsområder. Områdets zoom-funksjon gjør det lett å se detaljer.

DIY Eclectic Elegance

Slå et kjedelig rom om til en elegant salong i en ettermiddag eller over en helg med litt stoff og tapeter-og så sparke den inn quirky med et originalt stoff pute for sofa fra en online print-on-demand butikk. Kjøp nok silke taffeta å nå fra toppen av en gardin stangen til gulvet pluss 12 inches-ett for hvert drapere. Brett den rå endene av stoffet over og tape dem. På toppen, gjør små vertikale spaltene om hver 4 til 6 inches, kjøre en smal satin bånd gjennom hullene og trekk til å lage folder. Hang eller tie forhenget til gardinstengene på hver side av vinduet og la stoffet bassenget på gulvet. Bruk et gammelt veggmaleri tapet mønster eller se etter en botanisk design som plukker opp fargen på din nye gardiner. Deretter legger originale putene og løpere fra omslutter, der du kan velge fra sin design, lage din egen -. Eller få inspirasjon til gjør-det-selv-tilbehør

One-stop Idea Shop

Sjekk ut Apartment Terapi for hvordan du kan dekorere alt. Nettstedet startet som en New York-leilighet veksa's forum og morphed i en online ressurs for hjem og pied-a-Terres over hele verden. Prøv noen synlig bagasje ideer-som ikke trenger mer lagringsplass? Stablet åpne bokser som går sammen tilfeldig, sikkert med klipp og bryte ned når du flytter eller endrer design er en praktisk måte å skrinlegge bøker eller vise samlingene. Eller prøv en krysning mellom en Tansu brystet og spillet Tetris. En tre puslespill av kvadrater, rektangler og andre figurer setter sammen i et design som du selv velger å holde det du trenger. Det fungerer i stuen, har serveringsfat, kasseroller og kokebøker på kjøkkenet, kommer fungerer som romdeler i et åpent-space layout og hverandre til å flytte når du gjør. En samling av gammel trehusbebyggelse vin kasser henger på en vegg for å holde bøker eller vise kunst, klatrer opp et hjørne som en kolonne full av DVDer, gir et lite tegn til et hjemmekontor som åpne leverer skap. Hvis du ikke ser løsningen din på nettstedet, stille et spørsmål på forumet deres og få tilpassede råd fra hele.

Andre artikkelen

 • Listen av stoff typer for gardiner
 • hvordan å ordne møbler i et studio leilighet
 • meksikansk stil dekorere ideer
 • cafe kjøkken ideer
 • design ideer for pulver rom
 • rimelig konglen & speil dekor
 • hvordan kan glassflasker gjenbrukes?
 • hvordan å designe og selge pynteputer
 • Hvordan installerer jeg not og fjær veranda gulv over trykkimpregnert terrassebord?
 • berømte fransk wallpaper design
 •