maleri ideer for oppdatering ser i hjemmet

maleri ideer for oppdatering ser i hjemmetMaleri er en rask måte å oppdatere utseendet av ditt hjem interiør. Et nytt strøk med maling i en interessant skygge kan forvandle stemningen i et rom og samtidig skape interessante lakkfarger vil gjøre veggene en snakkende punkt. Besøk hjemme forbedring butikken, og fylle opp med maling prøver å teste på små deler av veggene før du gjør din beslutning.

maleteknikker

Dekorative maleteknikker kjapt lage et rom mer interessant, colorwashing, for eksempel, gir dybde og tekstur gjennom mange lag med glasur (en fortynnet maling farge). Før du starter, rengjør veggene grundig med trisodium fosfat. Påfør din base farger-hvitt er et vanlig valg-og la det tørke. Ved hjelp av en fille, gjelder din glasur til veggen i myke, sirkulære bevegelser. Lag ulike mønstre ved å arbeide med begge hender. La første strøk tørke over natten, neste dag ta i bruk andre strøk i en annen nyanse. Bruk så mange farger som du vil. Mørkere farger brukt på toppen av lysere farger gir større glans mens lysere farger påføres over mørke farger oppnå en gammel, vintage look.

Stripes

Stripes legge detaljer til et rom og gir en illusjon av høyden i et lite rom . Primær fargede striper fungere godt i barnerommet mens slanke, pastellfargede striper er ideelle i et feminint soverom, bad eller babyens barnehage. Før du begynner å male, nøye merke ut striper med en blyant. Sjekk at linjene er rette før kanting hver side av hver stripe med malerens tape. Påfør fargen din, og la det tørke før du fjerner tapen. For en virkelig moderne maling effekt, velge tre eller fire nyanser av maling i samme farge spekteret-for eksempel himmel blå, kobolt og turkis-og skape striper i forskjellige bredder

Metallic lakk

Metallic lakk. på vegger gjør en dristig moderne stiluttrykk og kan kjapt oppdatere rommet. Snarere enn å søke metallic lakk til hver vegg, velger en aksent veggen for å skape et fokus. Det fine med metallic lakk er at lyset reflekteres fra sitt flak, skape en romantisk glød. Metallic lakk er tilgjengelig i en rekke farger, slik som tradisjonell sølv, tinn, gull og bronse, samt lyse farger med metallfinish som blått, rødt, rosa og lilla. Se på de andre fargene i rommet når du gjør ditt valg. Gull og bronse gir et varmere utseende enn sølv og tinn. For en mer subtil metallic lakk effekt, påfør en klar metallisk glans maling over en myk nøytral farge, for eksempel taupe, stupte grå eller eggeskall.

Andre artikkelen

 • farge vask maleteknikken
 • hvordan gjøre lavendel puter
 • dekorere ideer for en stor stue peis
 • hvordan å lage et rom for jenter
 • hvor høyt skal jeg henge meg yttervegg lys?
 • Toscana kjøkken dekorere ideer
 • loft stigen alternativer
 • metal buret dekorasjon
 • installere og fjerne vertikale persienner
 • hvordan å bruke lys hjemme
 •