rustikke vindu behandling ideer til fjell hjem

rustikke vindu behandling ideer til fjell hjemGjør din fjellet hjemme koseligere med rustikk preg som passer sin stil. Rustikk vinduet behandlinger bør ikke sammenstøt med ekte trepanel eller tømmer, og fjellet chill betyr at du kanskje vil tunge gardiner for å holde ut utkast om vinteren. Rustikk vinduet behandlinger er ganske lett å finne-du bare ikke kan få øye på dem i draperiet avdelingen av ditt lokale Oppussing butikken

repurposed Stoffer

I tråd med både idealer og stilen fra gamle dager, prøv. gjenbruk andre stoffer for rustikke solskjerminger. Old-fashioned duker finnes i sparsommelighet butikker eller som ny "retro" stil gulvbelegg i møbler butikker. Trim disse duker ned til størrelse og legge en topp lomme for en gardin stang, skyv dem på en støpejern eller støpejern-look stang og plassere dem over vinduet. La repurposed gardinene til å henge ned flere inches under den nederste vinduet avsats for å holde ut utkast. Gamle sengetepper og puter fungerer også godt til dette formålet.

Kontroll og plaids

Velg rutete eller rutete flanell draperier eller gjøre dem selv fra nytt stoff eller gamle tepper. Flanell gir en fin, varm utseende og følelse til hjemmet ditt, og varme farger plaids, for eksempel de med rike, dype rødfarger, fungerer godt i fjellområder til kontrast med omkringliggende grøntområder og utfyller brunt tre. Bruk en to-panel gardin stil som henger like under vinduet for en sann-to-the-fortiden utseende, eller prøv et gulv til tak lengde for å vise frem de myke folder i flanell og bevare varme. Legg til en straight Valence øverst i samme flanell eller en komplementær solid farge.

Lett og lys

Ikke alle rustikke vindu behandlinger er tunge. Hvis fjellet hjem har flott utsikt og noen naboer, noe som gjør åpne vinduer en prioritet over personvernet, bruke enkle, lyse musselin eller kaliko gardiner trukket ut til siden med en kort valens på toppen som kan være formet med en scalloped blondekant. Hvis du virkelig ikke har behov for privatliv eller draft-blokkering fordelene med gardiner, minimere vinduet behandlinger ved å skalere dem tilbake til en enkel vindu topper. Dette kan være en dekorativ spray av tørkede blomster, en treskjæring, eller noen andre natur-inspirerte element festet til toppen vinduskarmen eller litt over det, legger innredning uten obstruksjon av visningen.

Andre artikkelen

 • belysning oppsett tutorial
 • rosa jente rom ideer
 • hvordan å sammenligne CFL pærer
 • hvordan å bygge en liten hylle
 • hjelp for å dekorere karnappvinduer
 • hvordan bygge louvered skodder
 • kjøkken ideer og gulv
 • hvordan å bruke friske roseblader til å pynte
 • Hummingbird innredning
 • soverommet dekorere ideer med rosa og limegrønn farger
 •