lagringsløsninger for et skap med skrå tak

lagringsløsninger for et skap med skrå takDu kan aldri ha nok skapplass, så får kreativ om hvordan du bruker hver eneste kvadratcentimeter av hva plass du har tilgjengelig selv når skapet har et skråstilt tak. Du trenger ikke å gi opp lagring i en merkelig-formet skapet. Bare tilpasse ferdige skap komponenter eller finne opp dine egne hybride løsninger for å fylle ut hullene.

Hang 'Em High

Sett klærne bar så høyt opp som du kan ved å flytte den så langt til forsiden av skapplass som mulig. La det være akkurat nok plass til å lukke døren. Bak henger klærne, bygge hyller fra tak til gulv med cubbies i dem for å holde ulike elementer. Den øverste hyllene skal være grunnere på grunn av skrå, og du kan bruke disse for sko --- tærne mot bakveggen --- og småting som hansker eller smykker i små bokser. Hold off-season klær i binger i den dypeste plassen. Hvis du stabler grunt binger i stadig mindre størrelser oppå hverandre, kan du plass til mer skuffer i skrå cubbies.

Tilpass Ready-mades

Billig ferdige hyller komponenter er designet med skjeve ryggen for nettopp dette problemet. Mål plass og vinkelen på skrå nøye for å avgjøre hvor godt en forhåndslagde skap system vil passe. Du må kanskje støv av noen grunnleggende snekring ferdigheter å tilpasse enhetene til din skrå. Hvis du må barbere av baksiden av toppen hyller, skjær dem så de passer rett opp mot skrå tak, og selve huset vil bli på baksiden av enheten. Kjøp et system som henter noen hengende oppbevaring for klær som ikke kan brettes. Sett en skohylle eller fôrlager under hengende klærne

Closet for to

Bygg en vertikal hylle med sider i midten av skapplass som bruker all den plassen,. Holde brettet klær som skjorter, gensere og jeans i vedlagte hyllene. Fest to korte hengende barer, en på hver side, til hylle og sideveggene. Bak henger klærne, på gulvet og i den dypeste delen av skrå, holde lokk bokser for sjelden slitt eller off-season klær.

Ofre noen Floor Space

Utvide skapet en fot eller to inn i et soverom så det er nok høyde til å henge klær. Plasser hyller langs bakveggen for vesker, hatter, støvler og andre elementer som kan stues. Ryddig soverom virker mer romslig selv om skapet trenger seg inn i rommet.

Organiser skapet under trappen

I et skap under trappa, sette kroker på den ene siden til jakker og regntøy. Hold sportsutstyr, dyttet off-season støvler og andre store gjenstander i plast melk kasser tilbake under skrå. Tuck en støvel brett og en paraply står i den åpne plassen.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere et viktoriansk hus
 • Enkelt og rimelig hjem dekorere ideer
 • Hvordan installerer jeg diagonal panel?
 • juledekorasjoner og håndverk
 • familierom layout ideer til virkelighet
 • interiørdesign i 1980
 • hvordan du kan dekorere en trapp sak
 • hvordan å lage et lite kjøkken se større
 • hvordan å reparere Steuben glass
 • interiør dekorere ideer
 •