innendørs maling farge ideer

innendørs maling farge ideerOmfavn farge inne i hjemmet for å gi plass uventede anstrøk av vibrancy. Fet rødt eller dyp blues gi en dramatisk tillegg til rommet. Pale, dempede nyanser tilbyr en uformell display. Med kraften til å åpne opp små områder, accenting vegger og tillater tilbehør til visuelt skiller seg ut, setter maling tonen til rommet. Når omfatter farger, velger maling som ekko eksisterende farger finnes i hjemmet.

Small Space Color

Små områder trenger ikke å sitte blottet for levende farger. Faktisk trekker nyanser av dype blå malt på en liten stue plass, inkludert vegger, listverk og gulv, rommet sammen og forener rommet. Monokromatisk rom som disse eliminere visuelle grensene som ofte bryte opp en liten plass. Lys opp en liten plass med ren hvit. Malt i små leiligheter eller en liten entryway i hjemmet, gjør det rommet og hus føles lettere og kjapt legger kvadratmeter i verdensrommet. Bring i drama og eleganse med høyglans maling, for eksempel en mørk grå. En dyp, blank grå ikke bare reflekterer lys i små rom, men også romlig åpner opp plassen. Beroligende sand eller taupe farger skaper varme, spesielt når fargen er malt i tak og vegger. Nøytral i farger, ser taupe maling farge dramatisk med alt svart tilbehør som vaser eller figurer.

Maner Color

Innendørs lakkfarger ikke trenger å lete ensom og kjedelig. Faktisk, jo mer vågale i maling farge, jo mer dramatiske rommet. Et spisestue plass fargen brent oransje gir en luftig følelse som kommer fra pikant farger som oransje. Sofistikert, dristige nyanser av oransje ser fantastisk med en svart og hvitt gulv. Mossy grønn maling farger som brukes i sunrooms eller en mudroom skaper en avslappet følelse mens styrkende plassen. Sammenkoblet med mahogni-tonet tre, gir gresskledd grønn en moderne touch til noen plass. Dype, mystiske farger som aubergine gi en dramatisk tilstedeværelse til rommet. Legg til i nøytrale tilbehør i kremer, sølv og lyseblå for å utfylle de rike lilla fargen.

En Vegg Color

accenting ene veggen i hjemmet ved hjelp av maling exhilarates plassen. Som kunstverk, aksent veggene trekker øyet inn i rommet for å skape et fokus å beundre. Accent vegger i levende rød gir dybde til en all-hvite rommet. Energigivende og dristige, nyanser av terrakotta-utstråler varme og intimitet. En royal blå malt på et soverom vegg skaper dybde i et rom for å gi en åpen og intim plass. Myk, blek greener tilbyr innendørs områder en lindrende, beroligende bakteppe som umiddelbart ser uthvilt. Legg til alle hvitt tilbehør for å gi en skarp, ren design. Velg en favoritt stoff fra en dekorativ aksent som en pute å bruke som en av de aksent veggene i hjemmet.

Andre artikkelen

 • ideer for et hvitt kjøkken
 • hvor lav bør du henge en takvifte?
 • DIY gulv pute
 • sheet metal polering
 • gratis ideer for utforming av et soverom
 • hvordan du installerer vinylgulv over parkett
 • hvor lenge bør en lysekrone swag være?
 • dekorere tips: du velger speil for over mantel
 • dekorere ideer for en splitt oppføring hjem
 • ideer for reiser type barnehage
 •