DIY: soloppvarming

DIY: soloppvarmingSolar oppvarming kan være en effektiv måte å spare på regninger selv med et hus som ikke var opprinnelig laget for solenergi. Du må imidlertid forstå hvordan å maksimere sollys innsamling og varme transport for å unngå å bruke penger på et system som ikke produserer nok varme til å senke regningen

Isolering

Det første du må sjekke når du planlegger en solvarmesystem er huset isolasjon. Selv en liten luftlekkasje kan hindre resultatene av et solvarmeanlegg system. Ring en profesjonell til å se etter lekkasjer og sjekke på huset isolasjon for å være sikker på at det er opp til kode. Lekkasjer, selv små, og mangelfull isolasjon bør rettes opp først.

Design Valg

Avhengig av huset konfigurasjon, flere alternativer er tilgjengelige. Små konveksjon vinduet enheter kan brukes til å varme et enkeltrom. Solen varmer opp luften inne i enheten og konveksjon trekker kald luft fra innsiden av rommet gjennom enheten og sender ut varm luft.
Bruke det samme prinsippet, kan du sette en samler på sørveggen, muligens tar hele veggen, og bruker enten samme konveksjon prinsipp eller tvunget luft til varme på innsiden av huset.
Varme luften er vanligvis den billigste, men også mindre effektive. Ved hjelp av en glykol eller vann å overføre varme vil vanligvis ha bedre virkningsgrad enn en tilsvarende størrelse luftfanger. Væsken går gjennom rør og samler varmen fra en stor, svart overflate. Væsken som brukes er i et gulv eller Baseboard varmesystem eller er et varmeelement i en tvungen-air system.

Collectors

Størrelsen på samlere vil avhenge av hvor mye sol du vil få i løpet av vinteren og budsjett. Sjekk regjeringen solstråling kart nettsted for å vite hvor mye sol du vil få.
Husk å bruke varmebestandig sort lakk og varmebestandig glass. Det er viktig å unngå brannfare og skadelige gass i tilfelle av luft-baserte systemer. Bygge samlere med overheng å unngå sommersolen overoppheting av systemet, eller dekk til samlere når den ikke er i bruk.
Temperaturen inne i solfangeren kan gå opp til 200 grader Fahrenheit selv i løpet av vinteren.

Optimization

Når du bruker en hydrant system det er å foretrekke å kunne justere varmeelementene i huset per rommet slik ingen varme er bortkastet på ubenyttede deler av huset i løpet av dagen eller om natten. Isoler røret slik at tap av energi under transport reduseres ikke verdien av systemet.

Varmelagring

Heat lagring er viktig for solvarme. Hvis du bruker passiv solenergi, er det godt å ha noen mur i solrikt område til å lagre varme for natten. Hvis du bruker en væske-basert system, kan en tank med vann eller sand brukes til å lagre overflødig energi i løpet av dagen, og slipp den på natten. Uten det, vil konvensjonell oppvarming må brukes om natten. Utformingen av slike systemer er vanskeligere, men mer nyttig i det lange løp.

Andre artikkelen

 • dekorere ideer for landlig stil kjøkken
 • Slik Refinish tre skap
 • populære kjøkken lakkfarger
 • hvordan måle trappetrinn
 • ungjenter soverommet fargevalg ideer
 • hvordan å skape et interiør dekorere portefølje
 • hvit og mørk dekorere ideer
 • Ole Brumm barnehage ideer
 • lav kjeller tak ideer
 • ideer til å dekorere en pakke til mail
 •