å lage en Valance med maljer

å lage en Valance med maljerGardiner forskjønne et vindu, mens valances forskjønne og la lyset inn valances er korte gardiner som henger på toppen av vinduene. De kan lages fra en halv-verftet utklipp av stoff og bli en ressurs for ditt hjem interiør. Du vil bare stoffet som skal 1 1 /2 ganger bredden på vinduet ditt slik du vil ha vakre folder, ikke bare en flat gardin. Grommets brukes over toppen av stoff og du kjører en gardin stangen gjennom hullene av Grommets og så henge på stangen. Propp kits er enkle å bruke og er lett tilgjengelig på håndverket butikker. Du kan bruke dem på stoff hjemme på et arbeidsbord. Du trenger bare et par grunnleggende verktøy, maljer og et gummitetningen verktøysett, og du kan gjøre en gummitetningen Valance raskt

Du trenger:. .
1/2-yard stoff MobiltelefoniSaks.
Iron.
Fabric lim.
Gummitetningen kit.
Box cutter.
Grommets.
Hammer.
Stykke avfallstre.


en.
Legg halvparten verftet av stoff ut på et arbeidsbord. Du må bruke en solid stoff som ikke er rene eller Lacy slik at den kan holde Grommets. Stoffet bør være minst 1 1 /2 ganger bredden på vinduet slik at det vil samle. Klipp stoffet slik at det er 20 inches lang før Hemming toppen og bunnen.
To.
Brett alle kantene under en kvart tomme, og stryke et press i alle kanter. Brett alle kantene under igjen, to inches denne gangen, og jern en økning i denne flokken.
Tre.
Legg stoffet flatt på et arbeidsbord, og satte stoff lim like under slått-under kanten. Bruk den hele veien rundt stoffet, trykke på noe som du går. Dette fullfører hem på alle kanter. La stoffet limet tørke helt før du går videre.
fire.
Legg stoffet feil side opp. Grommets vil gå på den øverste kanten drog gjennom begge lag med stoff. Mark midten av tetningen plasseringer, seks inches hverandre, med blyant. Åpne din gummitetningen kit og stå gummitetningen hull på midten av blyanten merkene. Hit hull med en hammer for å gjøre fordypninger.
Fem.
Skjær et kryss i sentrum av hvert innrykk med en boks kutter. Klipp ut sirkelen med en saks.
6.
Sett den viktigste delen av tetningen, med leppe, gjennom hullet på høyre side av stoffet. Snu stoffet over til feil side. Den leppe skal stikke opp gjennom stoffet. Plasser ringen på tetningen leppe, rundet opp.
7.
Plasser den korte, runde gummitetningen verktøyet på arbeidsbordet. Sett den øverste siden av tetningen i hakkene på verktøyet, slik at stoffet feil side opp. Ta lenger, magre gummitetningen verktøyet og sette den på baksiden av tetningen som ligger på den korte verktøyet. Hit den lange gummitetningen verktøyet med hammeren godt seks ganger. Din gummitetningen er i stoffet, og du er klar til å sette i de andre på blyanten markerer over Valance, med samme teknikk. Når alle er plassert, er du klar til å henge Valance.

Andre artikkelen

 • hvordan å henge en gardin stang tvers over rommet
 • Hvordan bestemmer jeg gjør på utvendig maling farge?
 • hvordan å skjære flasker med en flis kutter
 • Hvordan kan jeg fikse heisen ledningen i roman nyanser?
 • Hvordan kan jeg lage en tabell av piano deler?
 • hvordan du kan dekorere et hjørne peis mantel
 • ideer for en veggmontert tv
 • hvordan du kan dekorere en baby gutt soverom
 • gratis ideer for utforming av et soverom
 • veggdekorasjon verktøy
 •