forskjellige tresorter inserts

forskjellige tresorter insertsEn peisinnsats er en vedovn som er produsert for å passe inn i en eksisterende mur peis i motsetning til en frittstående vedovn. Wood setter funksjonen glassdører slik at hus for å se flammene. Noen enheter passer flukt med fronten av peisen åpningen, mens andre prosjektet ut i rommet som gir mer støpejern areal å avgi varme. Tre innlegg brenner mer effektivt og renere enn en åpen peis.

Catalytic

En katalytisk tre sett inneholder en honeycomb keramisk enhet som reduserer temperaturen der røyk vil antennes og begynne å brenne. En chute innsiden av enheten dirigerer røyk inne i et brennkammer der partikler blir brent av. Katalytisk tre innstikk brenner mer effektivt, men krever periodisk vedlikehold for å rengjøre combustor og erstatte den hvert femte år eller så avhengig av hvor mye du bruker tre sett.

Non-Catalytic

En ikke-katalytisk tre sett er en enhet som inneholder en andre kammer utenfor brennkammeret der røyken er rettet. Denne typen setter inn er konstruert med en hvelvet som vanligvis er laget av metall og sitter over kokeapparatet er brennkammeret. Av hvelv blokkene direkte utgang til skorsteinen så varme eksosen må reise en større avstand før de kan forlate ovnen. Dette skaper mer tid for gassene å blande seg med luft og fullt combust inne i brennkammeret. En ikke-katalytisk tre sett er ikke så effektivt på daglig basis som en katalytisk sette inn, men de trenger sjelden å skiftes.

Cast Iron

Den støpeprosessen brukes til produksjon av støpejern tre sett var på plass lenge før stål og sveising byggingen kom inn i eksistens. Fra den tid Benjamin Franklin skapte vedovnen på 1800-tallet støpejern ble preferansen for en peisovn. Støpejern står opp til endringer i temperatur og høy varme. Det er sterk, men kan bli bora og har tråder installert lett. Støpejern sprer varmen jevnt utover, åpner for dekorative blomstrer som fløyter, listverk og andre designelementer for å være lett innlemmes i ovnen. Men, design og produksjon av en støpejernsovn kan være dyrt, og prisen er naturligvis videre til forbruker.

Stål Plate

Stålplate ikke bli et alternativ til støpejern frem til siste del av det tjuende tallet. Forbedringen av stål skjæring og sveising maskiner lagt til masseproduksjon av stål plate og økt produksjon av stål plate ovner. Fordelene av stål plate komfyrer omfatter: enkel skjæring og forming med bruk av moderne datautstyr, tett konstruert fordi de er sveiset og bøyd i stedet for å binde sammen, som støpejernsovner er, og er ganske enkelt å dikte dobbel-vegg konstruksjon slik at nærmere plassering til en vegg.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere en glassbolle
 • dekorere ideer for en ranch stil
 • dekorative teknikker for å male et tak
 • dekorere råd for bruk av farger
 • perfekt maling farger til soverommet
 • elg dekor gaver
 • hva er 925 sterling sølv laget av?
 • Hvordan kan jeg sammenligne pris på bambusgulv til andre løvtre tetthet?
 • terrassen dekk remodeling ideer
 • hva som forårsaker min putevar å misfarges?
 •