hjem utvendig maling farge ideer

hjem utvendig maling farge ideer



Utvendig maling farge kan bety forskjellen mellom et hjem som er varmt, innbydende og visuelt spennende, og et hjem som er glorete eller på annen måte skjemmende. De utvendige veggene er noen av de første elementene som gjester, naboer og forbipasserende merke til når de ser på et hjem, og av den grunn er det viktig å sette noen tid, og tenkte i de fargene du velger. Hvis du vurderer å male utsiden av hjemmet ditt i nær fremtid, kan flere ideer hjelpe.

Nøytral

I følge Bob Vila, nøytrale farger som hvitt og beige er de tryggeste valgene når det gjelder å male ytterkledning --- eller andre store flater --- på ditt hjem. Disse fargene, som også inkluderer lys brun, khaki, lys grå og off-white nyanser som krem er diskré og gi hjemmet ditt en munter følelse. For best resultat, sammenkoble nøytralt parti med mørk-farget eksteriør aksenter.

Black

Mens et hjem med et helt sort utvendig kan vises illevarslende og unwelcoming, bruker sort lakk er fortsatt en god idé når det gjelder eksteriør elementer som trim og skodder. Som This Old House notater, svarte aksenter er den perfekte finpussen for lyse vegger og lage en fremragende sløyfe-lignende effekt. Istedenfor å bruke ren eller jet sort lakk, en litt mer fargerik alternativ er å bruke en mørk nyanse av brun eller grønn.

Rød

Som svart, rødt en farge som skal brukes for bærende elementer i motsetning til brede overflater . Mens en helt rød utvendig kan vises for dristig eller overveldende, røde detaljer hjelp gir varme til ellers trist fargevalg. Som This Old House viser, en rød dør og røde dekorative trim jobbe hjelpe spice opp dystre grå og off-white fasader.

Blue

I følge This Old House, er blått en risikofylt farge å bruke på et hjem for eksteriør . For best resultat, stokk med en gråaktig nyanse av blått, og utfylle den med hvitt trim å bidra til å skape en frisk og rolig se etter hjemme på utsiden.

Monokromatiske Scheme

Uansett hva farge du bestemmer deg for hoveddelen av huset ditt, prøv stikker med det hele resten av utvendig fargevalg. Som Bob Vila notater, mens denne monokromatiske stilen sysselsetter bare én farge, gjør det bruk av flere nyanser. For eksempel, hvis du male ytterkledning på huset lys brun, kan du bruke en litt mørkere brun på døren og trim arbeid og en enda mørkere nyanser av brunt for skoddene.

Complementary

Et alternativ til monokromatisk ordningen er å bruke en komplementær ordning der du velge to farger som er motsatt av hverandre på fargehjulet. Disse inkluderer gult og fiolett, blått og oransje og rødt og grønt. I stedet for å bruke utrolig lyse, prangende nyanser av disse fargene på hjemme eksteriør, tone dem ned ved å kutte dem med grått.

Andre artikkelen

 • baby Elmo room dekorasjoner
 • Clemson soverommet ideer
 • gode fargevalg for prosjektet boards
 • asiatisk dekorere farger
 • mest populære interiørdesign farger
 • stellerom lakkfarger
 • moderne hjem dekorere ideer
 • hvordan å lage en container fontene
 • skapet sokkel ideer
 • ideer for landet ser bad med dusj
 •