kjølig rom design ideer for tenåringer

kjølig rom design ideer for tenåringerRetten design overganger et barnerom til en kul tenåring rom. Som tenåringer utvikle og kommer inn i deres egne liker og ikke liker, trenger deres atmosfære å endre sammen med dem. Store lilla dinosaurer og utstoppede valper ikke lenger dugde. Husk at preferansene til tenåringer i spørsmålet før du planlegger et nytt rom design. Husk at populære trendene endrer seg fra måned til måned, så unngå "det"-delen i øyeblikket.

Geometrics

Geometriske figurer er en integrert del av verden. Kombinasjonen av ulike former skaper et klassisk, men kult design for en tenåring rom. Plain hvite vegger er mer lekker opp med tillegg av store, malt trekant, firkant og sirkel sjablonger. Innlemme tenåringens favoritt farger inn i former for et mer tiltalende resultat. Vurdere bruk av en rund seng eller gjøre unna med en tradisjonell sengestedet for en rute seng på gulvet. Bedding dekket i geometriske figurer er hensiktsmessig. Bruk et rundt bord for et skrivebord, og velger firkantet, myke stoler for møbler. Triangle speil er tilgjengelig for å plassere på rektangelet døren. Skjær tradisjonelle tepper i geometriske figurer, og velg boks-formet lampeskjermer. Fullfør rommet med andre geometriske former objekter, inkludert klokker og knickknacks.

Ocean's Edge

Mange tenåringer elsker turer til stranden. Bølgene, ligge i solen og enkle tid til å slappe av er knyttet til stranden eller havet. Disse begrepene slå ut i et kjølig rom for tenåringer å komme vekk fra verden. Beige teppe etterligner sand. Blå vegger imitere havet. En gul taket gjenspeiler den lyse solen skinner overhead. Plassér små eller Sago palmer i plantasjeeiere i hjørnene av rommet eller erstatning falske tropiske planter. Erstatte tradisjonelle møbler med sjeselong stoler og dekk bord eller stands. Bruk badehåndklær som tepper og gardiner. Ramme en badedrakt på matter til å henge på veggen sammen med andre stranden elementer.

Classics

Noen ting aldri går ut av stilen. Old Hollywood glamour og virkelig klassisk musikk er tidløs og tidløse. Filmer og musikk spiller en stor roll i livet til mange tenåringer. Utforme et rom rundt disse klassikerne eliminerer den stadig skiftende scene samtidig henger dem med de tingene viktige for dem. Bruk klassiske farger for denne klassiske design. Svart teppe og gardiner sammen med hvite vegger etterligne den svarte og hvite filmer fra gamle dager. Ramme kopier av gamle film plakater å henge på veggene. Lag en visning fra gamle 45 rpm plater og LP-plate dekker. Velg band tenåringer har eller er i det minste er kjent med.

Andre artikkelen

 • dekorere ideer for en hjemmekino-rom
 • hvordan du kan dekorere en jente’s gartneri rosa og grønt
 • ideer for et lite soverom
 • liten hytte huset planer i Oregon
 • ideer for 2 barn i 1 soverom
 • gjøre det yoursel: plast counter tops
 • hvordan å male blomster på treskodder
 • kjøkken remodeling & maleri ideer
 • mobile home soverommet ideer
 • hvordan å passe gardin kroker
 •