solvarme som alternativ oppvarmingsmetode

solvarme som alternativ oppvarmingsmetodeSolar oppvarming er en utmerket løsning for å flytte vekk fra naturgass og elektrisitet. Ikke bare er solvarmeanlegg en effektiv, velprøvde og sanne metoden for plass og oppvarming av vann, sol-oppvarming prosjekter er ofte enkle nok å gjøre selv, og kan være billig. De fleste gjør-det-selv solvarmeanlegg prosjekter kan forventes å betale for seg selv innen et år. Her er noen av de vanligste programmene for solvarmeanlegg for boliger:. Solar luft oppvarming og solens oppvarming av vann

Solar Air Varme

Solar luft oppvarming er beregnet for oppvarming av rom i hjemmet ditt som et alternativ til konvensjonelle ovner og ovner. Hovedsak, inntak en solar forvarmeren kjøligere luft fra en åpning og bruker en termisk solenergi samling system for å absorbere solens energi og varme de passerende luften. Den oppvarmede varme luften blir da tilgjengelig som oppvarming.

Solar luftvarmere kan konstrueres billig ut av lett tilgjengelige husholdning materialer brukes som samlere, for eksempel hermetikkbokser eller sort lakk, men mer avanserte design er også tilgjengelig. Du bør vurdere størrelsen på plassen du prøver å varme og mengden sollys tilgjengelig i det rommet før du designe ditt solar air varmeapparatet. For eksempel, er et vindu luft-oppvarming enhet tilstrekkelig for oppvarming av et lite rom med mye eksponering for sollys. Men hvis du prøver å varme opp hele huset, i stedet for flere vindu enheter, vil du sannsynligvis ønske å velge et mye større prosjekt som det "Solar Sponge," en felles gjør-det-selv takhatt for solenergi luft oppvarming.

Solar Vann Varme

Solar vann varmeovner innebære en solar thermal oppsamler for å fange solens varme, en væske system ansvarlig for pumping av varmt vann til der den skal brukes og friskt vann til oppvarming til den termiske solfangeren, og en lagertank for å sikre at varmt vann er lett tilgjengelig. I en solenergi vann varmesystem, er vannet varmes opp av sola når den passerer gjennom rørsystemet av solvarme solfangeren og deretter lagres i et varmt vann tank, der den blir tilgjengelig av avløp i huset. Som vannet i tanken er brukt opp, er fersk vann pumpes gjennom solvarme-samlingen system som skal varmes opp og brukes til å fylle tanken.

Mye som solenergi luftvarmere, det er mange alternativer og variabler å vurdere for solens oppvarming av vann. Før utforme prosjektet ditt bør du vurdere hvor mye vann du trenger å holde varm, hva budsjettet er, og hva det trusselbildet er av frysing. Når du har bestemt disse faktorene kan du finne ut hvordan å designe systemet. Solar varmtvannsberedere kan være ekstremt enkle systemer, men i likhet med andre prosjekt, kan raskt vokse i kompleksitet som krav til systemet øker. Nøye planlegging vil spare deg for mye fremtidig frustrasjon.

Andre artikkelen

 • egyption interiørdesign ideer
 • dekorere ideer for små pulver rom
 • hvordan å lage din egen superhelt rom
 • Hvordan kan jeg konfigurerer hjemmekontor?
 • vegg farge ideer for stuen
 • Slik bronse baby sko hjemme
 • hvordan man kan organisere soveromsmøbler
 • hvordan henter jeg lukker farger?
 • ideer for å dekorere en vegg med bilder
 • innendørs fontene ideer
 •