alternativer til bruk av olje til oppvarming hjemme

alternativer til bruk av olje til oppvarming hjemmeDu trenger:
Wall fliser
. Tile så.
Blyant.
Straight edge.
Thin sett.
Grout.
Fugemasse blad.
Rubber float.
Tile svampene.

De stigende kostnadene for olje som en bolig oppvarming drivstoff forårsaker huseiere å søke billigere oppvarming alternativer. Det er mange alternative varmekilder på markedet. Nøkkelen er å konvertere til den som best passer dine behov og budsjett.

Pelletsovner

pellets-drivstoff ovner er vanligvis brukt til å supplere en annen metode å varme opp hus. Du kan kutte ned på de månedlige olje regningen ved å installere en pelletskamin i en familie, spisestue eller kjelleren. I stedet for brennende stokker, disse ovner bruke små trepellets dannet fra sagflis som brensel deres. Du kjøper pellets i sekker og hell dem i en hopper på baksiden av ovnen. En skrue drevet av en elektrisk motor mater pellets i en brann, som gir varme blåst av ovnen interne viften.

Natural Gas

I følge CNN, mer enn halvparten av hjemmene i USA benytter naturgass som den viktigste kilden til varme. Dette kan skyldes i stor del til moderate kostnadsøkninger av naturgass på 22 prosent, sammenlignet med 31-prosent økning i kostnadene for olje. Konvertering fra olje til naturgass koster mellom $ 3000 og $ 7000 avhengig av størrelsen på boligen og type system du velger. Naturgass brenner renere enn olje, og er mer miljøvennlig, men du må sørge for at du bor nær nok til en leverandør til å bruke den. Naturgass er ikke betraktet som en "leveransen" drivstoff og du må derfor bo der naturgass linjene allerede finnes for å koble til dem.

Propan

Ca 8. 1 millioner hjem i USA har propan som hoved oppvarming metoden. Du kan bruke propan i en propan ovn eller mindre plass ovner plassert hele hjemmet ditt. Propan ovner siste ca 20 år og sette ut en konsekvent 120 grader Fahrenheit.

Mindre plass ovner er 99,9 prosent effektive og produserer langt mindre utslipp av gass enn olje. Som en bonus, kan huseiere også bruke propan til drivstoff deres ovner og peiser, ytterligere bedre drivstofføkonomi.

Geotermisk

En geotermisk varme-og kjølesystemet tar nytte av konsekvent temperaturer i de første 10 meter under bakken. Disse temperaturene forblir mellom 50 og 60 grader Fahrenheit året rundt, gir varmere luft i vinteren og kjøligere luft under sommermånedene. Rør under overflaten bruke både en varmepumpe og varmeveksler til å overføre jordens temperaturer til ditt hjem.

Bruk av geotermisk teknologi er den grønneste metoden for varme opp hjemmet, men langt, den dyreste å adoptere . Vanligvis, koster geothermal systemet selv rundt $ 7,500 for den gjennomsnittlige størrelse hjem. Boring i grunnen å legge rørene for systemet er der hoveddelen av utgiftene i påløper, da dette kan koste mellom $ 10. 000 og $ 30. 000. De fleste huseiere vil få avkastning på denne investeringen i så lite som fem eller 10 år.

Andre artikkelen

 • viktoriansk interiør lakkfarger
 • Slik gjenoppstår et kjøkkenbord
 • hvordan å bruke tapet til å lage paneler
 • hvor å fjerne en linoleum teppe fra et parkettgulv
 • den riktige måten å henge en oss flagg fra veggen eller i taket
 • stor stue lakkfarger
 • hvor lavt bør en takvifte være i en katedral taket?
 • små 10x10 kjøkken ideer
 • populære kjøkken lakkfarger
 • dekorere prosjekter med gamle golfkøller
 •