den gjennomsnittlige kostnaden ved å installere sentrale luft og oppvarming

den gjennomsnittlige kostnaden ved å installere sentrale luft og oppvarmingNår været begynner å endre, kan huseiere tenke på eller oppdatere sine nåværende sentrale air condition og varmeanlegg. Men siden kostnadene er alltid er en vurdering, mange mennesker liker å vite hvor mye de trenger å bruke før de kaller en entreprenør. Flere faktorer kan ha stor innvirkning på pris, spesielt hvis du er ute etter å ettermontere sentrale luft inn i et eksisterende hjem

Heat-gevinst beregning

Alle sentrale luft og oppvarming entreprenører bør starte ved å utføre en klimaanlegg Entreprenører Amerikas Manuell J Beregning. Dette bestemmer oppvarmingen av ditt hjem. Dette gjør at entreprenøren vet hvor stor oppvarming og kjøling enheten trenger å være, og det kan også være en mulighet til å identifisere områder av huset som kan bruke bedre isolasjon og weatherproofing.

Type sentrale luft og oppvarming enhet

Mange sentrale air condition-systemer er et "split system. " Med et todelt system, er den tyngste, mest bråkete, varme-genererende komponenter installeres utendørs, mens andre komponenter er innendørs. Et annet alternativ er en pakket sentralt klimaanlegget, der alle komponenter er i et skap montert på taket eller ved siden av huset. Vurder området rundt hjemmet ditt, hvor du nær du er dine naboer, og hvor mye støy du kan tåle.

Eksisterende kanaler

Hvis et hjem har allerede en tvunget-luft varmesystemet, deretter legge sentrale luft er heller ukomplisert ga ingen ytterligere luftkanaler må legges. Dette bør ta ca to dager, og for et hus på 2000 kvadratmeter, det vil mest sannsynlig koste $ 4. 000. Men hvis flere kanaler må legges, kan dette lett doble prisen.

Ingen Eksisterende kanaler

For et hus som trenger kanaler, for eksempel et hus som bruker Baseboard varme eller radiatorer, kostnader og arbeidstid gå opp betraktelig. Men en entreprenør med erfaring i ettermontering en eldre hjem med en sentral luft og varme kan gjemme kanaler bak murene, i ryggen av skap, og så videre. Likevel planlegger å bruke minst $ 8000 til $ 10,000 for sentrale luft.

Eldre hus

For eldre boliger som ikke har kanaler, er det flere alternativer når du installerer en sentral luft og oppvarming. En entreprenør kan installere tradisjonelle kanaler uten mye synlig kutt i tak eller vegger. Registrerer må være installert, men kanalene selv kan være skjult. Og det er også mulighet for fleksible mini-kanaler, som ser ut som en støvsuger slange. Denne fleksible kanaler og registre kan være plassert svært diskret, noe som er å foretrekke hvis du har en eldre, historisk hjem og du ikke ønsker å endre estetikk. Ulempen til mini-kanaler er det en tendens til å være støyende, som luften må reise gjennom mye smalere kanaler for å varme og kjøle ned rommet. I tillegg er mini-kanaler betydelig dyrere enn tradisjonelle kanaler og bør installeres av en erfaren entreprenør, da dette er et spesialisert område.

Andre artikkelen

 • Cordura vs microsuede
 • maling fargealternativer for hjem eksteriør
 • hvilke typer hus vinduet tints er tilgjengelige?
 • hvordan man skal utforme et rom layout gratis
 • hvordan gjøre vaser av bambus
 • ideer for ombygging en rød tema tenåringer rommet
 • Maleriet tips for rom med stor takhøyde
 • teen soverommet veggmaleri ideer
 • natur-stein kjøkken benken ideer
 • hvordan du installerer badet keramiske fliser benken
 •