hvordan å isolere en oppvarming kanal

hvordan å isolere en oppvarming kanalFeilaktig isolerte metal kanaler i unconditioned områder som loft og kjellere miste 10 til 30 prosent av energien som brukes til å varme opp luften i kanalen gjennom varmeledning. Glassfiber isolasjon bekjemper denne energien tapet ved å redusere mengden av eksponering i tynne metall kanaler har med unconditioned luften. Mengden av reduksjon i varmetapet blir referert til som R-verdien av isolasjonen. Jo høyere isolasjonen er R-verdi på mer beskyttelse det gir de kanaler. Sikre at kanaler er skikkelig lukket og isolert vil senke oppvarming regningen betydelig.

Du trenger:
Droplight
. Permanent markør.
Duct tetningsmasse.
2-tommers pensel.
Målebånd.
Sharp isolasjon kniv.
Glassfiber isolasjon.
Anlegg stiftemaskin.
Staples.
Metallfolie tape.


en.
Heng droplight i et område som lar deg se området rundt kanaler.
To.

Fjern den gamle isolasjonen hvis det er noen installert på kanaler.
tre.
Kontroller koplingene og sømmer av kanaler for lekkasjer ved å se etter svarte områdene rundt sømmene og følelsen rundt røret med hånden. Circle alle de områdene som du finner lekkasjer med permanent penn.
Fire.
Seal de områdene som du sirklet med permanent med duct sealer og 2-tommers pensel. Du må dekke hele sømmen som har lekkasjen for å sikre at luftlekkasje er dekket. La røret sealer å kurere for produksjon anbefalte mengden tid før du går videre til trinn fem.
Fem.
Mål alle fire sider av torget kanal eller rundt omkretsen av runde rør for å bestemme og legge til tre-inches til måling for å fastslå hvor mye isolasjon som kreves for å vikle kanalen.
6.
Klipp en lengde på isolasjonen til den lengden du bestemt i det siste trinnet med den skarpe isolasjon kniv og rulle tilbake folien på begge ender av isolasjonen.

7.
Plasser én side av isolasjonen på oversiden av kanaler.
8.
Fjern papiret støtte fra metallfolie tape og rive av fire biter av folie tape 3 inches lang. Plasser en bit av folie tape i hver ende av den siden av isolasjonen plassert på oversiden av kanaler, og de to andre stykker jevnt fordelte mellom de endestykkene av folie tape.
9.
Trekk den løse enden av isolasjonen under kanaler og tilbake rundt for å møte slutten av isolasjonen festet til toppen ansiktet av kanaler. Sikre løse enden av isolasjonen ved å plassere taping den løse enden av isolasjonen til det sikrede side av isolasjonen.
10.
Hold den løse enden av flat med en hånd og plasser en stift i den ene enden av isolasjonen. Fortsett langs isolasjonen sømmen med stiftemaskinen, plassere en stift hver 2 inches til du kommer til andre enden av isolasjonen.
11.
Tett stiftes isolasjonen sømmen ved å strekke en lengde på folie tape hele lengden av isolasjon og utjevning båndet ned med et stykke av papiret backing du fjernet fra baksiden av isolasjonen.
12.
Klipp og sikker en annen del av isolasjon til kanaler som beskrevet tidligere. Pass på at endene av isolasjon touch. Ikke la noen hull i mellom to stykker av isolasjon.
13.
Brett ut metallfolie fanen du rullet tilbake i trinn seks for å dekke utgangen av andre stykke isolasjon.
14.
Stift og forsegle tilkoblingen med folie tape som beskrevet i trinn ti og elleve.
15.
Fortsett prosessen med å kutte, sikring og tetting isolasjonen til hele oppvarming kanalanlegget er omfattet av glassfiber isolasjon.

Tips og advarsler


 • Hvis isolasjonen øyeblikket dekker dine kanaler har en hvit dekker, må du ikke fjerne isolasjonen selv, har isolasjonen testet for asbest ved en sertifisert tekniker. Asbest har vært vist å forårsake Mesothelioma som kan være livstruende, og du trenger å ansette en asbest minking selskapet å fjerne isolasjonen, og eliminere deg og din familie bli utsatt for den dødelige asbestfibre. (REFERENCE 3)
 • Andre artikkelen

 • belysning ideer for en kjeller teater
 • interiørdesign spørsmål
 • Hvordan kan jeg lå IDEO tregulv?
 • ikea barnas dekorere ideer
 • hvordan å henge en Paul Revere lampe
 • dekorere ideer for landlig stil kjøkken
 • kjøkkenbenken arrangering ideer
 • gode ideer til å male et rom
 • viktoriansk interiør lakkfarger
 • hjemmelaget borddekorasjoner
 •