solar romoppvarming alternativer

solar romoppvarming alternativerDet er flere forskjellige måter for å bruke energi fra solen til å varme luften i et rom, men alle metodene er basert på tre grunnleggende tilnærminger. Den første tilnærmingen er oppvarming gjennom orientering og design, er den andre passiv solvarme og den tredje er aktiv soloppvarming. Et solvarmeanlegg system kan være design for alle plass basert på disse prinsippene

Du trenger:. .
Vakuum
Gjennomtrengende fliser tetningsmasse.
Liten pensel.
Grout.
Fugemasse float (flat gummi sparkel).
Svamp.

Orientering og Design

Denne metoden for å utnytte solenergien er i utgangspunktet en arkitektonisk teknikk. Ideen er å bygge en plass slik at den utnytter energien fra solen effektivt uten bruk av solfangere eller annet utstyr. Orientering innebærer å bygge store sørøstlige-mot vinduene som er fri for hindringer, slik at luften i hjemmet kan bli varmet opp av den stigende solen. Du kan også bruke ulike typer glasurer til vinduene for å øke mengden av sol-absorpsjon. Design-messig, vil du bruke byggeteknikker som omfatter god ventilasjon i rommet, slik at varm luft kan sirkulere, sørge for at alle vinduer og dører er godt forseglet og du bør bruke god isolasjon for å redusere varmen unnslippe faktor. Disse metodene kombinert vil opprette og vedlikeholde en overraskende mengde varme.

Passive Solar Varmere

passiv solenergi varmer arbeid basert på prinsippet om thermosiphoning. Thermosiphoning fungerer ved suging opprettet som varm luft ut av en varmesystem, som igjen trekker mer kald luft inn i systemet. Dette kan gjøres ved å bygge en solar varmeren på bunnen av et sørøstlige vindu. Varmeren er delt inn i to vertikale partisjoner, en bakre isolert partisjon uten sollys og en front partisjon som fungerer som en solfanger. På toppen av solfangeren, der den er festet til vinduet, er to åpninger. En ventil åpnes direkte inn i rommet fra toppen partisjonen, den andre ventilen er bygget slik at er ansiktene ned og åpnes i de bakre partisjonen. Som luft varmes opp i fronten partisjonen av solfangeren, flyter den opp og ut på toppen ventilen. Dette fører kald luft å bli sugd ut av plassen i de bakre partisjonen, der den flyter opp foran partisjonen gjennom et hull i bunnen på ovnen og varmes opp av solen.

Active Solar Varmere

Aktiv solenergi varmeovner er design på samme måte som passive systemer, men de bruker fans til å flytte luft i stedet thermosiphoning. Og aktiv solenergi varmeren er en boks dekket med plexiglass på toppen. inne i boksen er en metallplate malt flate sort å fungere som en solfanger. På et hjørne av boksen, er et hull skåret ut, så vel som i motsatt hjørne. En vifte dekker det øverste hullet og blåser utover fra ovnen. Trinnvis gjennom hele boksen er en serie Bafflene som tjener til å skape turbulens i luftstrømmen slik at luften holdes i ovnen lenge nok til å nå en ønsket temperatur. Varmeren fungerer som strømmen av viften trekker kald luft inn gjennom bunnen innløpet til å bli varmet opp av solens energi. Som luft varmes, er det utarbeidet gjennom systemet av viften, der den varme luften blir deretter blåst inn i rommet blir oppvarmet.

Andre artikkelen

 • den beste interiør & design-programmer
 • dekorere ideer for en cocktail kjøkken
 • åtte nye ideer for kjøkken backsplashes
 • landlig stil dekorere tips
 • hvordan du installerer Trafficmaster vinyl planke gulv
 • fordelene av bambus stoff
 • hvordan du installerer en mantel hylle på en peis
 • Martha Stewart party dekorasjon ideer
 • kreative ideer for en barnehage
 • alternativer for sement ytterkledning
 •