dekorere et utendørs atrium å se tropiske

dekorere et utendørs atrium å se tropiskeUansett hvor du bor, dekorere ditt patio med en tropisk tema vil bringe både en festlig og avslappende atmosfære for din utendørs levende plass. I sin bok "Color Your Home Beautiful: Ideer og løsninger," forfattere Martha Gill, Mark McCauley og Anna Kasabian forklare at en tropisk innredning starter og slutter med naturen selv. Hvis du fokuserer på farger, teksturer og materialer du finner utenfor naturlig, vil du ha en flott start for et tropisk paradis bakgård

Du trenger:.
Utendørs møbler.
Tropical-print puter.
Tropical-print puter.
Jute teppe.
Cabana gardiner.
Tropiske planter.
Fargerike blomsterpotter.
Tiki fakler.
. . Fountain


en
Hvis du ikke har noen utemøbler ennå, kjøpe brikker som er inspirert av tropene: laget av bambus, teak eller naturlig tre, eller av smijern med tropisk design. Utemøbler kan kjøpes på store forhandlere og nettbutikker, funnet ved videresalg butikker, eller fått til en rabatt begynnelsen i juni hvert år, som butikker begynner strømpe fall elementer.
to.
Hvis du allerede har utemøbler, kle det med tropisk trykt puter, puter og duker. Utskifting puter, utendørs puter og servise finnes i en butikk, butikk og nettbutikker.
Tre.
Få en stor jute utendørs teppe å få mønster og tekstur på gulvet og hjelpe markere sittegruppe på terrassen din.
fire.
Bring flere farger til din patio med stoff Cabana gardiner. De kan henges direkte på veggen i paneler eller fra hjørner pergolaer, kalesjer eller overhead dekk. Populære tropiske farger inkluderer gult, grønt, blått og rødt. Hold deg unna mørke, dempet eller grå farge paletter. Etterligne lyse fargene på himmelen, havet og bladene til sommeren.
Fem.
Legg store og små tropiske planter til uteplass, inkludert palmer, liljer og fugler i paradis. Tropiske planter er kjent for store, blanke, grønne blader og fargerike blomster. Transplant plantene dine i fargerike potter slik at de kan plasseres direkte på terrassen og kan flyttes inn i kaldt vær.
6.
Line kanten av terrassen eller andre dominerende trekk i hagen din, for eksempel en stein bane, med tiki fakler. Fyll tiki fakler med citronella-tilført olje så når de brenner de gir ambient belysning og feil repellant.
7.
Installere en fontene på terrassen for å legge til et snev av en tropisk foss, så vel som hvit støy. Du kan få en frittstående eller veggmonterte fontene, elektrisk eller solenergi drevet. Fra og med 2010, kunne hage fontener kjøpes på hagen, detaljhandel og nettbutikker for $ 150 til $ 400.

Andre artikkelen

 • Toget innstilling ideer for en baby boy’s rom
 • vindu behandlinger for en stue doble vinduet
 • ideer for å dekorere rundt et badekar
 • Bilen tema tenåringsgutter soverommet dekorere ideer
 • hvordan å henge en bjørn hud teppe
 • draperi ideer for stuen
 • hvordan å dekorere et sexy soverom
 • soverommet dekorere ideer ved hjelp av tog
 • ideer for en barnehage interiør
 • hjem wallpaper informasjon
 •