bønder veranda ideer

bønder veranda ideerDekorering din bondens verandaen i en komfortabel og landlig stil er som å ha en enorm velkomst matte på forsiden av huset ditt. Kvelder tilbrakt på en koselig, landlig stil verandaen vil dra med familien på mange måter. Det er en flott måte å obligasjonslån med familiemedlemmer, naboer og venner og til å ta opp med hverandres liv. Opprette en fredfull oase på verandaen er en flott måte å lære barna verdien av tid tilbrakt sammen med familien, i stedet for foran en elektronisk enhet, for eksempel TV eller datamaskin.

Komfortable sitteplasser

Avhengig størrelsen på verandaen din, må du ordne komfortable sitteplasser for din familie og gjester. Hvis våpenhuset er veldig stor, kan du kanskje til å lage to eller tre sittegrupper. Wicker, spanskrør og tre er alle gode valg for bondens veranda sitteplasser. Kontroller at du har minst to komfortable stoler på verandaen, gyngestoler eller tre seilfly er ideelle. Du kan velge en huske for den ene enden av verandaen og andre komfortable sitteplasser for den andre enden. Alternativt, kan du ha plass til en flettet loveseat og andre typer sitteplasser rundt det å skape en koselig samtale område. Parkbenker er en annen nyttig type sitteplasser for landet søyleganger.

Side Tabeller

Pass på å plassere tre, flettet eller smijern sidebord ved siden av sittegrupper. Når du tilbyr dine gjester en kald glass brus eller søt te, vil de ha et sted å sette den. Du ønsker kanskje å kjøpe patio bord og matchende stoler, hvis veranda er stor nok, dette vil gjøre en fantastisk sted å ha en utendørs picnic, ettermiddagste eller smørbrød til lunsj med vennene dine. Hvis du har små barn i huset, masse barnebarna eller preschoolers i nabolaget ditt, kan du ønsker å kjøpe kid-størrelse bord og stoler. Kid-størrelse tabeller gir lett tilgjengelige steder for små til å farge eller spise lunsj, spesielt på en regnværsdag når de ikke kan forlate verandaen.

Værbestandig Tilbehør

Bruk værfaste puter på loveseat, veranda swing eller gyngestol . De legger til komfort, selvfølgelig, og kan holdes ute hele året. Dekorere verandaen med gammeldags og vintage-ser innredning, for eksempel en malt melk kan, smør churn, te-cart eller en gammel vaskebrett med tørkede eller silke blomster knyttet til den. Når du kjøper denne type innredning, sørg for at den har en vanntett sealer på det, hvis ikke, spray eller male et finish på det selv.

Andre artikkelen

 • flis ideer for et kjøkken
 • gangen ideer
 • klynger vinduet behandlinger
 • alternativer til forheng vindu behandling
 • tips for å dekorere baby rom
 • kontor dekorasjon ideer
 • innovative ideer for LED-belysning
 • hvordan gjøre vegg klistremerker
 • tilpassede gardin ideer
 • hvordan du velger et flislagt gulv for et kjøkken
 •