hvordan å ordne gardiner

hvordan å ordne gardinerGardiner er arrangert for å kontrollere lys, lage personvern, myke vinduer, som isolasjon, og å forbedre innredningen og glede av indre områder. Noen ganger funksjonen av en gardin eller drapere er viktigere enn andre attributter, men en godt drapert eller arrangert gardinen skal gå utover funksjonen til å møte så mange behov i hus som mulig. Når du kjøper en gardin er det viktig å vurdere alle dine behov for å oppnå best mulig resultat

Du trenger:.
Window renere
. Målebånd.
Ladder.
Forheng.
Swags.
Skjerf.


en.
Rengjør vinduet innvendig og utvendig. Ofte vinduer utvikle en film av skitt som reduserer mengden av lys og detracts fra utseendet av gardiner og draperier. Vinduer på sør eller østsiden av en eiendom, kan også kreve foret gardiner eller tillegg av Sheers å effektivt kontrollere intense lyset.
To.
Heng gardinene slik at de er jevne og så at teppet stang er sikker. Det er svært viktig at stangen monteres slik at den enkelt kan bære vekten av drapere, ellers hver gang du flytte eller justere gardiner kan føre stangen til sag eller mislykkes.
tre.
Posisjon forheng i en fast posisjon for vanskelig å komme til vinduer og for vinduer hvor personvernet er ikke en sterk bekymring. Den faste stillingen skal dekke dine lys krav, styrke innredning og maksimere eventuelle tilgjengelige visning. Fast stilling gardinene er ofte ordnet med tiebacks og lange gardiner kan falle til gulvet. Kort kafé eller Valance topper er også løst. Justere utseendet på draperer slik at stengene ikke er synlige, noen ruffles er oppkvikket, er tiebacks posisjonert for optimal sikt og legg folder er jevn og ryddig.
fire.
Ordne operable forheng slik at gardin stang fungerer bra. Betjene ledninger å sikre at overlappende deler av forhenget ikke touch og sjekke hengende posisjon draperi pins. Drapery pins bør skjule 1-1/2 inches under toppen av teppet, og endene skal vikle kanten av transportør og braketter. Sheers brukes bak operable gardiner bør være jevnt fordelt og hang slik at operable stangen systemet kan fungere godt.
Fem.
Juster plasseringen av møblene, slik at gardinene kan henge ren uten å røre noen møbler . Din drapere skulle bryte bare på gulvflaten. Breaking betyr at hem skal berøre og stoffet bør bøye litt. Dekorative puddling oppnås når en drapere er designet for å være bevisst lang. Hem er slått under og lov til dammen i en grov oval på undersiden av teppet.
6.
Place skjerf og swag behandlinger etter gardiner har blitt installert. Disse topp behandlinger vil fungere over faste eller funksjonelle gardiner og kan bruke sine egne holdere. Ordne flyten av swag å utfylle drapere og for å skjule toppen av drapere. Ofte disse typer toppers vil falle med oppdekking, men bruke en annen farge på stoffet for å legge mer dybde til utseendet på rommet.

Tips og advarsler


 • Bruk isolerende nyanser og pelmets for eldre vinduer som lekker luft. En isolert skyggen vil ofte passer perfekt inne i vinduet casing og bidra til å kontrollere luft tap. En pelmet er en type gesims som også styrer varmetapet om vinteren.
 • Ordne forheng basert på en liste over dine personlige prioriteringer for det vinduet. Hvert rom har forskjellige behov. Et offentlig rom rommet som et levende eller spisestue har andre retningslinjer for problemstillinger fra en seng eller bad. List prioriteringer for vinduet basert på funksjon, personvern, mye lys, utsikt, isolasjon faktorer og innredning ekstrautstyr.
 • Andre artikkelen

 • peis Mantel & surround design ideer
 • teen jente room design ideer
 • hvordan å henge stang pocket gardiner
 • historie franske blonder
 • hvordan farge stoppede møbler
 • hvordan sette en tabell med servietter og ringer
 • tips for å finne et kjøkken designer
 • hvordan du kan dekorere med votive lys
 • Slik oppdaterer ranch stil hjem
 • hjemmelaget floral centerpieces
 •