kjelleren badet ideer

kjelleren badet ideerBasement bad kan være svært gunstig, spesielt hvis huseiere bruker sine kjelleren for levende og underholdende. Mens kjelleren bad er ofte små, er det fortsatt flere måter å innlemme designelementer. Designere og huseiere som er dekorere en kjeller bad har flere ting å vurdere, inkludert belysning, bruker lyse farger og ventilasjon.

Lighting

Siden kjellere er på det laveste nivået i hjemmet, blir de ofte mangler i vinduer og naturlig lys. Hvis kjelleren badet ikke har naturlig lys, designere og huseiere må kompensere ved å legge lysarmaturer. Huseiere kan velge mellom flere lysarmatur å plassere på taket i kjelleren badet. Lysarmatur kan også være plassert over vasken eller på forfengelighet. Avhengig av deres personlige smak, kan huseiere har store wattstyrke lyspærer for et lyst rom eller lavere wattstyrke pærer for mer romantisk belysning. Huseiere kan også sette lys inne i rommet for når de er underholdende gjester. Designere kan arbeide med huseiere til forskning og plukke belysning for en kjeller bad. Det er også flere belysning og design butikker som tilbyr lys spesielt for kjelleren bad.

lyse farger

Som nevnt, kan kjeller bad ofte være mørkt på grunn av mangel på naturlig lys. Å lyse opp rommet, huseiere og designere kan male veggene med lyse farger. Lyse farger kan bidra til å skjule det faktum at det er ingen vinduer, og kan også opprette en livlig plass. Populære lyse farger for kjelleren bad vegger er blå, gul, hvit, rosa og lilla. Huseiere og designere som bruker lyse farger i sine kjelleren badet bør velge farger som passer deres stil og fungerer godt med de andre rommene i kjelleren. Designere og huseiere kan også legge til lyse dekorative tilbehør, som for eksempel badematter, såpe retter, stearinlys og kunstverk. Den dekorative tilbehør skal matche den lyse fargen på veggen.

Ventilasjon

Et annet viktig element i en kjeller badet er ventilasjon. Ventilasjon kan bidra til å fjerne dampende luften som samler seg etter en dusj er tatt. Det kan også bidra til å fjerne uønsket lukt. Designere og huseiere kan lage en liten eller mellomstor ventilasjonskanal på veggen eller i taket, slik som å ikke ta bort fra utformingen av rommet. Hvis badet er nær eller festet til fjernvarme eller luft system, kan ventilasjon gå gjennom disse luftkanaler. De ventilerte luft kan også gå gjennom en passiv solenergi system hvis det er slik hjemme distribuerer varmen.

Andre artikkelen

 • kreative huset belysning ideer
 • hvordan du bytter bevegelser i mantelen klokker
 • kontoret maling farge ideer
 • hvordan du installerer tiebacks
 • hva er soverommet interiør designer?
 • hjem tabellen midtpunktet ideer
 • art deco veggen farger
 • vindu som dekker typer
 • håndkle hengende ideer
 • hvordan du kan dekorere en tømmerhytte kjøkken
 •