typer trevinduer

typer trevinduerDu trenger:
fuktbestandig maling /tilbehør (varme, dype toner)
. Fuktbestandig tak maling (krem eller hvit).
Gulv /tilbehør (hardwood eller laminat med høyglans finish).
Lysekrone (komplementær til innredning).
Wall sconce belysning (komplementær til innredning).
Vin rack (r) i tre eller smijern /installasjon tilbehør.
Dimmer bryter.
Vinglass armoire.
Bistro bord og stol satt.

Ifølge Fine Homebuilding artikkelen "Understanding Energy-Efficient Windows" av Paul Fisette, tre vindusrammer, som inkluderer vinyl-kledd og aluminium-kledd tre rammer, er det mest tilgjengelige vinduskarmer, holder 46 prosent av markedet. Faktorer på å bestemme hva slags tre vinduet å kjøpe inkludere estetikk, vedlikehold og hensiktsmessigheten av kledningen for klimaet din.

Wood

Wood rammer er mer effektive for å øke vindu energieffektiviteten enn aluminium rammer, ifølge Nedre My Energi Bill. com. Tre rammer er vanligvis valgt, men fordi de er attraktive. Tre kan også være malt eller beiset for å matche utsiden av hjemmet ditt, som Avalon Windows. com påpeker. Det har mange ulemper, imidlertid. Fisette artikkel bemerker at tre er vanligvis den dyreste materialet for rammer. Den andre ulempen til heltreprodukter vinduer er at de krever mye vedlikehold. Veden kan råtne, krympe og svelle, sier Fisette. Vedlikehold er nødvendig i form av regelmessige male eller flekker, ifølge Avalon Windows. com. Ifølge Nedre My Energy Bill. com, er tre ofte kombinert med en aluminium eller vinyl kledning for å redusere innledende kostnader og vedlikehold.

Aluminum-Clad Wood

Som Avalon Windows. com forklarer, aluminium-kledd tre vinduene er dekket med aluminium på utsiden. Et utvalg av farger er bakt inn i aluminium, som ikke krever maling og gir beskyttelse mot elementene. Interiøret siden er laget av tre og kan males eller beises for å matche interiøret hjemme decor. Ifølge en artikkel av Stephanie Herzfeld i mai-juni 2005-utgaven av "Building Products", kan aluminium-kledd vinduer bli best i tøffe miljøer, fordi de gjør motstand denting.

Vinyl-Clad Wood

Vinyl-kledd tre vinduer fungerer på samme måte som aluminium-kledd tre vinduer. Fargen valg er mer begrenset for vinyl-kledd vinduer, imidlertid. Hvit, brun og beige utvendige farger er felles for vinyl-kledd tre vinduer, ifølge Avalon Windows. com. Herzfeld artikkel bemerker at kvalitetene i vinyl kan gjøre det mest passende kledning for fuktig klima.

Andre artikkelen

 • hvordan du bruker en Lampe Berger
 • hvordan å matche Kina mønstre
 • hvordan du kan lage ditt eget hus planen online
 • hvordan å lage en dekorativ gesims boks
 • hvordan å male utenfor skodder
 • kreative ideer for en gutt på soverommet
 • DIY lyse nyanser
 • ideer og prosjekter for en baby’s room
 • ideer til hengende hyller
 • spisestue møbler stiler
 •