tre Mantel ideer

tre Mantel ideerDu trenger:
målebånd
. Draperi stoff.
Pins.
Symaskin.
2-tommers bred gardin stang med hardware.
Skrutrekker.
Lace.
1/2-inch runde gardin stang med hardware.

En peis i hjemmet kan gi både funksjonelle og estetiske fordeler. En Mantel også være både praktisk og behagelig for øyet. Tre er et populært Mantel materialvalg, for sin tidløshet og allsidighet, og tilbyr flere design muligheter, i forskjellige prisområdene og stiler.

Tradisjonell

Dette mantel er litt mer enn et stykke lineær hyller som caps av toppen av peisen surround. Det kan være så enkelt som et stykke dimensjonal trelast. Ofte, i hjem med rustikk innredning, kan dette Mantel stilen være en fortvilet stykke trelast eller en grov hugget logg. For boliger med mer tradisjonell innredning, routered aksenter kan forsterke denne enkle mantel å legge til detaljer. Denne stilen av mantel kan påføres direkte på vegg eller holdt opp med braketter. Accentuating mantel ved å legge aksent stykker som utfyller rommet stilen er det som gjør dette funksjonelle mantel en estetisk aksent. Legge mer formelle aksent stykker, for eksempel en Mantel klokke, kan kle opp selv de mest enkle tradisjonelle mantel, å passe med mer dekorative dekor. Rustikk aksent brikkene vil gjøre samme mantel perfekt for en tømmerhytte.

Colonial

I tillegg til den horisontale hyller komponenten, den tradisjonelle Colonial stil også har vertikale ben. Denne U-formet mantel hugs peisen surround. Routered detaljer i horisontal overflate ofte ekko den tradisjonelle kronen form. Detaljer routered inn i bena legge interesse i denne stilen av Mantel. The Colonial tre mantel kan enten være farget eller malt, avhengig av hva som best utfyller hus er dekorere stil. Dette Mantel ideen serverer et funksjonelt formål, samt estetiske sikte på å styrke hjemmet er peisen. Dekorer Colonial peis mantel med en tørket blomst spray og andre naturlige aksenter. Endre aksenter sesongjusterte for ulike føles. Gresskar og gresskar er perfekt for høsten. En eviggrønn spray og miniatyr furutre er perfekt for vinteren.

Georgiske

The Georgian Mantel har både en horisontal element og vertikale elementer. Georgiske mantels er oftest intrikat utskårne, for å reflektere mer forseggjort stil av georgiske innredning, og er en dyrere Mantel valg, på grunn av dette høye nivået av detaljer. Detaljert utskjæringer av løv og andre naturlige elementer over frem ansiktet til den horisontale element i mantel og riflet vertikale ben er vanlig. Maling eller beis georgianske mantels, avhengig av preferanse for hus. Fordi dette Mantel ideen er vanligvis ganske utsmykkede, velger like utsmykkede aksent stykker. Dekorative vaser, intrikate Mantel klokker, tinn eller messing lysestaker, og blomsteroppsatser er fantastiske måter å avslutte denne stilen av Mantel.

Andre artikkelen

 • define full-spektrum lys
 • hvordan du velger en aksent vegg når du maler
 • hjem avgrensningsbrønn sjekkliste
 • viktoriansk veranda dekorere
 • ideer for utforming av en baby’s room
 • hvordan å fullføre soverommet dekorasjoner
 • hvordan å sy takvindu eller persienner
 • ideer til å male en stue
 • hvordan sette en tabell med servietter og ringer
 • ideer for hjemmelaget hodegjerder
 •