gulv ideer for trapper

gulv ideer for trapperWinding, buede, spiral, L-formet eller rett, trapper er en integrert del av boliger og næringsbygg. Trapper er en forlengelse av rommene og inngangen hvordan de fører til og fra, og bør brukes sammen med dekorasjon stilen på disse områdene. Trafikk bruk, sikkerhet, vedlikehold og renhold krav er også viktig når du bestemmer deg for hvilke gulvmaterialer å installere for å dekke trapper.

Hardwood

Hardwood, spesielt eik, er et svært slitesterkt gulvmateriale for en trapp. Maple og gule bjørk, men mykere, også gjøre holdbart gulv ideer for trapper. Hardtre kan farges i forskjellige tre toner. Hardwood er lett å rengjøre med støvsuging og vask med rent vann. Disse gulvene trenger lakkering til slutt, men løvtre kan holde deg i årevis mellom refinishes.

Ceramic Tile

Keramiske fliser er svært lett å rengjøre og er en av de mest holdbare trapp gulvbelegg. Keramiske fliser kommer i en rekke stilarter, mønstre og farger. Du kan installere fliser over tre eller betong med epoxy lim for holdbarhet og styrke. Strukturert, sklisikre fliser er det tryggeste valget for trapper.

Laminat

Laminatgulv er en av de rimeligere gulvmaterialer for trapper. Laminater er installert over et undergulv, og kommer i mange mønstre og farger. Laminater er best for rett bane trapper og er enkle å rengjøre. Men ikke laminater ikke gir holdbarhet i områder med stor trafikk og kan være svært glatte. Du kan installere sklisikker striper i fronten av trapper for å hjelpe til med sikkerhet.

Teppe

teppebelagte trapper kan hindre knirkende trapp støy og gir varme under føttene. Fortsetter teppe fra et tilstøtende rom opp eller ned en trapp kan gi rom for konsistens i innredning. Tepper kan være vanskelig å holde rent, avhengig av gangtrafikk. Installere en klar plast runner kan hindre jord og slitasje på teppebelagte trapper. Teppe alternativer kan installere et teppe løper over hardtre trapper eller bruke selvklebende teppe trapp seksjoner.

Paint

Du kan bruke epoxy til enten tre eller betong trapper. Paint er både økonomisk og holdbare og kan endres lett. Etter tørking for to dager, kan male gi en langvarig trapp dekker. Bland silica sand i malingen for å få malt trappa skid-resistente. Opprettholde malt trappen ved støvsuging og tørke ned med et mildt vaskemiddel.

Andre artikkelen

 • den beste metoden for å male aluminium Fasader på et hus
 • hvordan å polstre veggene med stoff
 • om southwestern style interiørdesign
 • vindu behandlinger for baugen vinduer
 • hvordan legge glass til kjøkken skap
 • Hvordan beregne belysningen du trenger til kjøkkenet
 • havet ideer for baby’s barnehager
 • hvordan å henge et bjørneskinn teppe
 • om faux glassmaleri film
 • hvordan du kan dekorere et halvt bad
 •