master bad maling ideer

master bad maling ideerDecorating badet ditt er hyggelig hvis du tar litt tid på forhånd til å planlegge og forberede seg på prosjektet. Paint alle veggene ensfargete stripe dem i forskjellige nyanser, å bruke svamp lage forskjellige figurer eller lage tekstur med en glasur eller ved å bruke en vaskeklut. Flere ideer og alternativer er tilgjengelige for alle nivåer av ønsket lysstyrke eller naturlige egenskaper.

Seaside

Hvis du er ivrig etter å gå utendørs når du kommer inn ditt bad, skaper et hav side miljø passer dine behov. Et par alternativer er tilgjengelige i form av naturlig eller lysere nyanser av fargen. Nyanser som krem eller blå tilbyr naturlige og lyse farger for å bygge videre på. Detaljer som marineblå blå eller hvite håndklær med røde eller blå striper, glassbeholdere fylt med skjell og turkis, grønn, mørk blå og klart farget havet glass også øke stemningen. For en titt med ekstra tekstur, plukke opp natursvamper i forskjellige størrelser, dukkert i maling, og gjelder for veggen. Skjær svamper inn i skallet, fyr eller sky figurer, og å feste med sjøen temaet, nautiske farger som rød, marineblå, hvitt og gull er gjeldende.

Natural Elegance

Lag et bad som utstråler eleganse, komfort og personlighet ved hjelp av en enkelt farge og to ulike nyanser fra den familien. For eksempel tilbyr en khaki beige skygge blandet med en lysere krem farge en varm utseende samtidig som en raffinert luksuriøs følelse. Påfør blå malerens tape, og rave det langs vegg for å lage striper. Flere alternativer er tilgjengelig med denne teknikken. For eksempel, en bred stripe-minst en fot i bredde-i den primære beige farge, etterfulgt av en 6-tommers ett i kremen gjør visuelle forskjellen det er hyggelig å utdype med tilbehør og dekorative detaljer. Denne ideen er spesielt nyttig i små områder på grunn av det faktum at vertikale striper gjør et rom for å se større og høyere.

Avslappende Zen Zone

Gjør badet til en avslapning sone ved å bruke en naturlig fargepalett. En medium nyanse av grønt reflekterende av fersk våren farget gresset etablerer et pulserende øko-vennlig miljø. For en mer subtil og beroligende følelse prøv en nyanse av mosegrønn og bruke grå, hvit og mørk farget steiner og klipper, gylne høyet nyanser av tre og glass countertops å bringe naturen inn. Skifer er et egnet kontrastfarge for grønne vegger. Bruk resirkulerte materialer, som for eksempel gamle tavler, og lå et gulv i skifer eller skape visuell dybde til veggene ved å male en enkelt vegg skifer eller brunfarge. Leie en lokal kunstner til å komme over i helga og male en tett skog veggmaleri eller noen evergreen eller furutrær på en vegg. En strøm linje med grå bergarter gjør også en tiltalende tillegg til veggen detalj.

Andre artikkelen

 • landet peis Mantel ideer
 • Slik remodel et gammelt kjøkken
 • hvordan å henge et bjørneskinn teppe
 • kids ’sport soverom ideer
 • taklys parabolen skygge erstatning
 • Slipcover instruksjoner
 • beach midtpunktet ideer
 • Huset trim ideer
 • ideer til et hjem oppslagstavle
 • ideer for et bad vindu
 •