om hjemmekino vegg hyller

om hjemmekino vegg hyllerWall hyller for din hjemmekino kan være en nyttig måte å lagre DVDer eller holde surround høyttalere fra gulvet. Velge den riktige hyller for hjemmekinoen plass ligner velge hyller for andre rom i huset, men det er et par ekstra ting å huske på å tilby det beste miljøet for filmen seeropplevelsen

Typer

Det er to grunnleggende typer vegg hyller på markedet: flytende hyller og hyller med braketter. Flytende hyller ikke har synlige braketter som støtter dem og på grunn av måten de er festet til veggen, kan de ikke være i stand til å støtte så mye vekt som en parentes hylle. For hjemmekino, det finnes også flatskjerm-TV monteringsbraketter som kan komme med innebygde hyller. Hvis du velger en monteringsbrakett for din skjerm som ikke inkluderer innebygd i hyller, ikke legg noe på braketten,. Det kan ikke være i stand til å gi sikker støtte den ekstra vekten

Acoustics

Den største bekymringen som gjør vegg hyller i hjemmekinoanlegg annerledes enn i andre miljøer er akustikk, som er den måten et rom reflekterer og absorberer lyd. Du vil ønske best mulig lyd for hjemmekino, og alt du plasserer i rommet påvirker den lyden. Lydbølger sprette ut av harde flater og blir absorbert av myke overflater, så har en vegg hylle full av harde DVD saker direkte over fra en av høyttalerne kan forårsake forvrenging av lyden.

Forebygging /løsning

Svimlende din vegghyller slik at du ikke har en stor, hard overflate for lyd for å reflektere av av kan være nyttig, som kan Interspersing lyddempende gjenstander som tekstilkledd paneler blant hyllene som inneholder harde, reflekterende gjenstander. Svimlende hyller bidrar også til å reflektere lyden i flere retninger, eliminere én ekko som er mer synlige for det menneskelige øret enn mild forvrengning av flere mindre mengder sprett lyd. Et annet alternativ er å holde veggen hyller på den nedre halvdelen av veggen så det er under nivået i toppen av sitteplasser, og dermed mindre sannsynlighet for å motta direkte lydbølger.

Hensyn

Bestemme hvor mye vekt du skal plassere i hyllene før du kjøper vegg hyller. En enkelt DVD er lett, men hundrevis av dem kan legge opp pounds raskt. Høyttalere kan også være tunge, så veier elementer og velg hyller som kan håndtere litt ekstra vekt i tilfelle du ønsker å legge til flere elementer senere-spesielt for film samlinger. Følg alltid produsentens instruksjoner og installere din hylle braketter i veggen studs heller enn å legge dem ved bare gips, kan noe som ikke holde mye vekt.

Best Bets

Alle typer justerbare hyller er et godt valg for nye hjem teater eiere, for eksempel vegg strimler som har muligheter for posisjonering hylle braketter på flere høyder. Disse lar deg justere hyllene etter behov uten å bore flere hull etter at du har testet akustikken i rommet. Hvis det utseendet du ønsker for din hjemmekino ikke kan oppnås med justerbare hyller, holde hyllene lav eller vurdere å bruke overskap med akustisk panel på dørene.

Andre artikkelen

 • DIY bilde matting
 • billig hjem bar ideer
 • historiske vinduet stiler
 • hvordan slå en lys plate
 • hvordan å male et tre i en barnehage
 • beach stil spiserom
 • hvordan du kan dekorere en teen guttens soverom
 • om dekorative betong beiset gulv
 • hvor å montere under kabinett belysning
 • teen soverommet tema ideer
 •