uv maling ideer

uv maling ideerDu trenger:
fuktsperre å Cover subflooring
. Laminatgulv Planker.
Sikkerhet Goggles.
Hansker.
Mask.
Mitra Saw.
Trekk Bar.
Tapping Block.
Gummihammer.
Avstandsstykker.

UV eller ultrafiolett sensitive maling er maling som svarer til langbølget stråling ultrafiolette bølger også kjent som svart lys. Det er to store ultrafiolett maling. Ett slag viser klar eller hvit under, hvitt lys, og når den plasseres under et svart lys tennes en annen farge avhengig av farge det opprinnelig var malt med. Den andre typen viser klart under hvitt lys og ser ut til å gløde når under svart lys.

Jakt Lokker

Jegere kan bruke UV maling for å male and og gås lokkeduer. Det er antatt at det fjær av visse fugler reflekterer UV-stråler og at fugler kan også se noen ultrafiolett lys stråler som mennesker ikke kan. Dette er en av grunnene blinds brukes for jegere. Dermed, ved hjelp av UV-maling på lokkeduer gir en følelse av realisme og kan også øke sannsynligheten for at fuglene vil bli tiltrukket til lokkeduer.

Face Painting

Selv om motet av FDA, mange enkeltpersoner utnytter UV maling for ansiktsmaling. Ifølge FDA, mange av pigmentene som brukes i UV maling egner seg for silketrykk og industriformål og ikke trygt å brukes på huden. Fordi UV-blekk kurer med eksponering for ultrafiolett lys, og ikke fordamper ikke, kan blemmer, irritasjon, rødhet og utslett forekommer på huden når den brukes. Også, hvis følsomheten oppstår, kan mindre UV maling i et senere program virke irriterende.

Auto Paint

Ved hjelp av UV-maling på et kjøretøy krever litt forberedelse og oppmerksomhet til visse detaljer. Den automatiske bør være en lys farge, eller området som UV-lys blir brukt til å være en lys farge for å tillate større refleksjon av UV-lys stråler. Maleri bør være ferdig under et svart lys, slik at mindre feil i maleprosessen. Påfør tre eller flere strøk av UV maling å gi større slitestyrke og lengre UV effekter. Påfør en Epoxy klarlakk over UV malingen når du er ferdig for å beskytte området.

Tatoveringer

En FDA godkjente UV-blekk brukes til å merke og spore fisk og dyr brukes også i tatovering blekk. Selv om ikke godkjent for mennesker, blekk, kalt Chameleon svart lys blekk har blitt brukt i ca 10 år for menneskelig tatoveringer. Ifølge FDA, kan enkelte blekk partikler bli avvist av kroppen og danner humper i tatoveringen området. En sjelden komplikasjon kan være en brennende følelse eller hevelse ved mottak av en MR (Magnetic Resonance Imaging). Dessuten kan enkelte personer være allergisk mot UV pigmenter og erfaring hudirritasjon ikke forbundet med typiske tatovering blekk.

Andre artikkelen

 • hva er forskjellen mellom en Valance og en gesims bord?
 • kontoret maling farge ideer
 • Saltillo fliser ideer
 • hvordan du oppretter en mosaikk flis tabell
 • riktig måte å henge gardiner
 • kids soveromsveggen dekorere ideer
 • hvordan gjøre en indre kunstig blomst bukett for hjemmet
 • dekorere en unisex baby room
 • dekorere en gutt på soverommet
 • skapet gulv ideer
 •