hvordan du kan dekorere et rom i en tropisk stil

hvordan du kan dekorere et rom i en tropisk stilDekorere et rom i huset ditt i en tropisk stil hvis du bor i nærheten av vann eller ønsker å føle at du er i ditt eget tropiske paradis hver dag. Bruke enkle tilbehør for å injisere små påminnelser av tropene eller mette rommet med tropiske farger og tilbehør for å gi rommet et tropisk preg. Injiser din personlighet inn i rommet med håndlagde gjenstander eller keepsakes fra ferier du har tatt

Du trenger:.
Paint
Møbler.
Wall dekor.
Rug.
Vindu behandlinger.
Foliage (ekte eller silke).
Tilbehør.


en.
Male veggene i en nøytral tone jord, slik som beige eller brun, å skape en frisk følelse og la lysere møbler eller tilbehør til å skille seg ut. Male rommet med en lys himmel-blå farge hvis du ønsker å påberope en følelse av å være ute på stranden, slappe av med en frisk havbris. Lag en kant av palmer, hibiscus eller tropiske blader, som splitt-leaf philodendrons.
To.
Ordne møbler i rommet som er komfortable og passer med deres oppfatning av en tropisk paradis. Wicker, rotting, teak, palisander og lys skogen er ideelle for gavler, stoler, sofaer og bord. Inkluderer et utendørs sjeselong eller stol i et hjørne av rommet hvis du ikke ønsker å erstatte alle møblene.
Tre.
Hang vegg dekor å videreutvikle din tropiske innredningen eller som samlingspunkt i rommet. En forstørret bilde du tok på den siste ferien, kan bilder av stranden og palmer eller tropiske blomster eller planter tjene som inspirasjon for rommet. Vise feriebildene dine med dekorative papyrus som foto matter eller ved å overvinne dem til en kork bord. Stretch stoff med øya bilder eller en hibiscus mønster over trepanel å henge hvis du vil ha mer tekstur og farge.
Fire.
Legg et teppe i rommet laget av bambus, sjøgress eller annen naturmateriale. Eller bruk et pledd med en palme, ananas, hibiscus eller andre tropiske motiv hvis det passer din dekor bedre.
Fem.
Sett opp vinduet behandlinger som fremmer konkrete tropiske fargepalett og dekorere vibe. Lette, kan sløret ren gardin paneler holde rommet følelsen lys og naturlig med bambus nyanser installert for personvern og lysstyring. Bruk mønstret gardiner som matcher teppet hvis du vil at de skal skille seg ut mot nøytrale-fargede vegger.
6.
Place tropisk løvverk rundt i rommet for en frodig preg. Anleggene kan være reelle eller silke, avhengig av din evne til å ta vare på plantene, og hvis klimaet er riktig for dem. Orkideer, hibiscus og fugler i paradis kan sette mot ditt rom med farge og en umiskjennelig tropisk preg.
7.
Tilbehør rommet med lyse vaser, lys, skjell samlinger, keramikk, native utskjæringer eller masker eller andre elementer spesifikke for kulturen i det tropiske området rommet ditt er modellert etter. Lag pynteputer ut av badehåndklær for en uformell rom eller bruke servietter med tropisk bilder for å gjøre en løper eller sittepute for en spisestue eller kjøkken bord. Vise dine feriebilder, album eller suvenirer i rommet.

Tips og advarsler


 • Velg en fargepalett som fungerer for den stemningen du ønsker å opprette, og en kombinasjon som reflekterer din personlighet. Bright orange og fuchsia, turkis og blå eller grønn og oransje er noen av kombinasjonene som er typiske for tropisk innredning.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere et soverom for en tenåring jente
 • baby boy barnehage dekor ideer
 • foran foajeen interiørdesign ideer
 • ideer til å dekorere en frokost bar
 • Slik distress tremøbler
 • dekorere en unisex baby room
 • blå soverommet dekorere ideer
 • hvordan du kan dekorere med Veggdekor
 • bruk av en test rørholderen
 • vaskerom skap ideer
 •