land gardin ideer

land gardin ideerModerne innredning land kan beskrives som "casual" og "trøstende" og, på samme tid, "savvy" og "sofistikert", ifølge The Learning Channel hjemmeside. Generelt krever landstil alle møbler og tilbehør til å ikke bare kunstnerisk reflekterer landet tradisjonen, men for å være funksjonelle og faktisk brukes i tillegg. Det er vanlig å se hvor sjarmerende land vindu behandlinger som blokkerer ut lyset og beskytte personvernet lett følge reglene i landet stil.

Stiler

Nesten alle de tradisjonelle gardinen stiler arbeide i et hjem med land innredning. Pek-top gardiner i en lys eller ren stoff fungere godt i et land soverom, stue eller den. For et moderne utseende til lange gardiner, slips hver gardin panel i en stor knute ca 6 eller 8 inches fra bunnen. Cafe gardinene er en gammel klassiker, halv cafe gardiner-bare den nederste delen-fungerer like bra. En gardin bare samlet på toppen, på en minimal stang, ville være hensiktsmessig i alle land rom. Selv om det går mot "reglene" for å være nyttige, selv en Valance kan knytte et rom sammen når det koordinerer med stoffet av sofaen eller stoler.

Stoffer

Kanskje det første stoffet som kommer til hjernen når du snakker om landet gardiner er bomull Gingham. Selv om det kommer i faste stoffer, plaids og striper, den blå og røde kontroller er de mest kjente. Løst vevde stoffer som lin og lin blander, silke eller bomull crepe, burlap, heklet stoff og blonder alle gjenspeiler den enkle sjarmen av landet stilen. Lette denim finner av og til veien til et land vindu. Gjenbruk tekstiler passer rett inn i den grønne levemåten så mange mennesker tar i bruk. Vintage duker, parabol håndklær, forklær og andre sengetøy finne nytt liv når fashioned inn gardiner for landet kjøkkenet.

Stripes, plaids og prikker alt fungerer bra, men det gjør pre-trykte stoffer. Spesielt kompatibel med landet innredning, spesielt på kjøkkenet, er gardiner skrives med husdyr som haner, kyllinger, kuer og ender. Men dyrene ikke hold en monopol på trykt land stoff . . . Du kan finne andre land utskrifter, inkludert frukt, sommerfugler, syltetøyglass, blomster, fugler og hjerter. Fjøset stjernen har blitt en ikonisk land innredning siden 1930-tallet, og finnes i mange forskjellige former og farger på alle typer varer, inkludert gardiner. Mens hver av de tradisjonelle fargene har sin egen betydning, er stjernen i seg selv antas å bringe lykke.

Accents

Noen land gardinene er på sitt mest attraktive når pyntet, men ikke alle. Hvis du vil ha noe mer fancy, vil du enkelt finne gardiner som har ruffles, blonder og hekle kanter. Hvis du leter etter noe lekende, vurdere gardiner med pom-pom frynser. Snarere enn vanlig topper til et par av tab-top paneler på soverommet, sy en annen gammel knapp på forsiden av hver kategori. Hvis du har skodder over bunnen av vinduet, kan en enkel swag øverst være alt du trenger å gi vinduet karakter. Bruk clip-on ringer eller sy dem på deg selv, å henge hjemmelagde gardiner på en enkel stang. Hvis du har et vindu i et rom hvor personvernet er ikke viktig-som en solfylt kjøkkenvinduet-string en blonde krans eller stivet doily over toppen for en subtil aksent.

Andre artikkelen

 • beige bad ideer
 • hvordan du kan dekorere med uten ramme speil
 • rolige soverommet farger
 • hardt tre gulv ideer
 • lunefull barnehage ideer
 • hvordan du kan dekorere ett rom condos
 • ideer for under dekk
 • hvordan å sette laminat i trapper
 • fliser på gulv ideer for små foajeer
 • funksjoner av parkett
 •