vegg malerier teknikker for soverom

vegg malerier teknikker for soveromMaleri veggene på soverommet ditt gir deg muligheten til å tilfredsstille din kunstneriske innfall og kreativitet på en måte som andre deler av huset ikke kan presentere. De fleste rommene er satt av fra resten av huset, og kommer med en innebygd funksjonelle personvern som gjør at du kan diktere hvem som er verdig til inngang og som trenger å holdes utenfor. Maleteknikker er en utmerket måte å gi din kreativitet full regjere fordi feil kan rett og slett bli malt over.

Tavle Paint

Ved hjelp av tavle maling på et soverom vegg resulterer i en overflate som kan brukes for drodling, skriving påminnelser, gjør matte leksene litt mer moro eller slippe løs underbevisst kreativitet gjennom freestyle skriving. De fleste maling selskaper tilbyr tavla maling, følg instruksjonene for å forberede overflaten

Faux yttervegger

Du kan male veggen på soverommet for å gi den realistisk utseende av å ha blitt bygget med stein blokker eller andre typer utvendige vegger. . Ifølge «Pynt hint og tips," utvendig mur maling bør brukes til grunning å lage en grovere struktur for å skape en illusjon av stein eller tegl. Et annet tips er å legge til små mengder sand for en autentisk følelse av utvendige murstein på en indre veggen på soverommet. Bruk en myk blyant for beskriver figurene og mørkere kantene av faux steiner for å skape en illusjon av dybde.

Spraye

spraye er en prøvd-og-sann metode for å bruke maling for å legge til dekorative effekter til et soverom . Du kan kjøpe ferdige sjablonger, men for autentisk tilpassing bør du i stedet spore et mønster du liker, inn klart acetate. "1001 Gjør-det-selv hint og tips" anbefaler at flere stensiler for hver farge, og deretter taping dem til en skjærebrett å kutte ut alle de områder for én farge. Dette vil tillate deg å sjablong noen slags form du kan finne i en bok eller stoff design på veggen på soverommet.

Skyv Projection Følge

En idé som er relativt lik spraye, men brukes til mer komplekse sporing , innebærer å bruke en lysbildefremviser. "Dekorative Maling og Faux Finishes" anbefaler projisere en favoritt lysbilde bilde på veggen. Sørg for å justere projektoren til design ligger akkurat slik du vil ha den på veggen, og deretter spore figurer med en 5H blyant. Det neste trinnet er egentlig en maling-av-nummer innsats som kan forvandle din veggen inn i så godt design som du kan forestille deg.

Ord og sitater

Du kan oppnå en virkelig slående effekt i soverommet dekoren ved å male ord på vegg i blokk bokstaver eller skript. Paint inspirerende sitater som tar opp en hel vegg eller bare ett ord i en fet farge som bærer all inspirasjonen av hundre sitater.

Andre artikkelen

 • skapet gulv ideer
 • DIY: flis benken for en logg hjem
 • Interiør stiler
 • gutter soverommet makeover ideer
 • barnehage jungelen ideer
 • dekorere en jente’s soverom i blomster
 • sliping treverk før maling primer på vegger
 • dekorere Middelhavet stil i hovedsoverom
 • parkettgulv definisjonen
 • hvordan du kan dekorere taklamper
 •