energieffektivitet 12v kontra 120V dempet belysning

energieffektivitet 12v kontra 120V dempet belysningDen en gang så enkle oppgaven med å tenne opp et rom er ikke lenger så enkelt. Når du vurderer en renovering eller bygge et nytt hjem, det er et spørsmål som ofte forvirrer huseiere: lav spenning belysning

Du trenger:.
Tre tre kube seter
. Trelim.
Klemmer.
2 åtte meter lang, to-tommers med fire-tommers tre planker.
Linjal.
Flere to-tommers spiker.
Hammer.
Saw.
Kryssfiner.
Tre putty /sparkel.
Sandpapir.
Paint.
Pensel.
Puter.

Spenning

Voltage er en måling av kraften potensialet i et elektrisk system. I USA, husholdning spenningsrekker 110-120 volt, i motsetning til andre deler av verden hvor husholdningen spenningen kan være så høy som 240V. Vanligvis vil Innfelt belysning enten bruke standard "linje" spenning eller bli klassifisert som "lav" spenning (typisk 12V). Low-voltage lys har mange fordeler, en av dem kan økes energibesparelse hvis det brukes riktig.

Wattforbruk

Wattforbruk er måling av elektrisk kraft. Når man diskuterer eventuelle energisparing, er effekten det som teller. En 100-watts lyspære som kjører på 120 volt bruker nøyaktig samme mengde strøm som en 100-watts lyspære som kjører på 12 volt. Imidlertid vil den 12-volts lampe mest sannsynlig gi mer lys. Det er her energisparing i lav spenning belysning er funnet. Low-voltage alternativer gjør det mulig å bytte linje-spenning lys med en lav spenning lys av lavere wattstyrke og likevel oppnå akseptable lysforhold.

Transformers

Low-voltage blomsterløk krever en transformator mellom pære og line-spenningskilde. Du kan ikke koble en lavspent pære i en vanlig innfelt fixture. Hvis du ønsker å konvertere eksisterende lys til lav spenning, må du installere et nytt feste som er designet for lavspent strøm, samt en transformator dersom kampen ikke har en bygget i.

Savings

Valget mellom lav spenning belysning og linje spenning kan være komplisert, og mye av valget hengslene på å kunne avgjøre om en akseptabel mengde lys kan oppnås ved hjelp av lavere wattstyrke alternativene. Av denne grunn er det best å konsultere en arkitektonisk lysdesign før du forplikter deg til en potensielt kostbar belysningsplan. Ellers kan du ende opp med enten ingen reell energisparing, eller ikke nok lys i rommet ditt.

Alternativer

Innfelte lysarmaturer er tilgjengelig i et stort spekter av former, størrelser og farger og bruke et bredt spekter av lyspærer, inkludert reflektor lamper, tradisjonelle glødepærer og PAR-lamper. Mange populære lavspente inventar er designet for å bruke den bittelille MR16 lyspære (noe som åpner for en svært liten tak blenderåpning). Nylig, har produsenter begynt å tilby linje-spenning og lav spenning LED erstatninger det som bruker vesentlig mindre energi enn de pærer de er laget for å erstatte, men dette er en funksjon av den nye LED-teknologien, og ikke spenningen til pærene.

Andre artikkelen

 • hvordan du bruker malerens tape
 • vinduet gesims stiler
 • hvordan å montere veggen hyller
 • hvordan å henge en nøkkel oppbevaringsboks
 • profesjonelle interiørdesign skalering verktøy
 • hvordan du kan dekorere med lanterner og bambus
 • hvordan å designe flis mønstre
 • hvordan du bruker mini streng lys for koselig innendørs effektbelysning
 • hvordan du handler for vinduet behandlinger
 • beach midtpunktet ideer
 •