hvordan du kan dekorere kjøkken kjøkken

hvordan du kan dekorere kjøkken kjøkkenGalley kjøkken er vanligvis lagt ut der folk går rett gjennom kjøkkenet og ende på bordet, som ligger mot veggen. Disse kjøkken er generelt små, noe som fører til sitt eget sett med dekorere farer. For å gjengi en bysse kjøkken virkelig brukbare og fasjonable, er det viktig å sette tanken i alt som går inn i den. Siden en bysse kjøkken er vanligvis lang og smal, ville et stort kjøleskap bli alvorlig malplassert der, for eksempel

Du trenger:.
Keramiske fliser.
Paint.
Maling roller med 1/4-tommers lur.
Hvite skap.
Magnetic låsene.
Tannkrem.
Appliances.
Mirrored paneler.
Anlegg lim.
Anheng lyssystem.
Lagring kurver.


en.
Installer glossy keramiske fliser på gulvet for å reflektere lys på kjøkkenet og gjøre det vises større. Sats på bleke eller nøytrale farger som stein eller gull.
To.
Paint vegger med en semi-glans maling med en maling valse med 1/4-tommers lur. Velg farger som blek gul, fersken, bronse eller blått å understreke den naturlige linjene i byssa kjøkkenet.
tre.
Velg hvitt skap med mange spesielle funksjoner, for eksempel lat susans, krydder stativer, søppel kan innstikk og søppel salg for å redusere rot og spare plass. Plassere alle skap på den ene siden av byssa kjøkkenet for å effektivisere rommet. Installer magnetiske låsene i skapdører og fjerne standard håndtak for å skape renere linjer. Hvis skapdører allerede hadde håndtak, fylle skruehullene med en liten mengde hvit tannkrem og sand det glatt.
Fire.
Installer alle dine apparater på motsatt side av kjøkkenet . Sett dem i den rekkefølgen du normalt følger for utarbeidelse av et måltid: kjøleskap, vask, komfyr og oppvaskmaskin. Velg rustfritt stål eller hvitt porselen apparater til å reflektere lys og gjøre byssa kjøkkenet se større ut.
Fem.
Heng speilet paneler på veggen mellom skap og countertop i stedet for en benken. Speilene vil reflektere tilgjengelig lys. For å feste speilet paneler til veggen, spre et lag med konstruksjon lim på baksiden av speilet og presser det mot veggen. Hold den godt i ca ett minutt og la limet tørke i 24 timer.
6.
Bruk plassen ovenfor øvre skap. Galley kjøkken kan være svært kort på lagringsplass, slik at du kan bruke små lagring kurver i dette området. Disse små kurver er perfekte for off-season elementer, sjeldent brukt redskaper, eller til og med engangs varer, for eksempel papptallerkener, plastkrus, servietter eller tørkepapir.
7.
Light din byssa kjøkken med en rekke anheng lys. Generelt, må de viktigste stammen --- den delen som følger taket --- på anhenget lyset systemet kun en enkelt feste. Installer anheng lys systemet i aktuelle lampen, holde stammen på plass med den medfølgende skruer.
8.
Tilbehør kjøkkenet ditt med små potteplanter, som for eksempel gerbera tusenfryd eller dracaenas. Disse plantene krever ikke mye stell, men vil bidra til friske opp byssa kjøkkenet. Velg kunstverk som er lange og slanke, med en horisontal vinkel, slik at det vil bidra til å holde linjene på kjøkkenet ditt rent. Plassér små beholdere, slik som for sukker og mel, langs veggen i et hjørne område. Grab noen som er lyst fargede eller elegant merket for de beste resultatene. Du ønsker ikke noe på tellere som legger ikke estetisk verdi.

Andre artikkelen

 • Kjøkkenet dekorere temaer og ideer
 • hvordan du kan dekorere en felles stue og spisestue
 • hvordan du oppretter en stukk vegg
 • unike interiørdesign ideer for soverommet
 • hvordan å drapere en Valance
 • kjelleren REC rommet maling ideer
 • teknikker for maleri vegger rødt
 • garasjeporten vinduet alternativer
 • hvordan været tre støping
 • kjøkkenstol rail ideer
 •