hvordan gjøre isolerte roman gardiner

hvordan gjøre isolerte roman gardinerGardiner kan legge aksent til rommets innredning eller blokkere ut uønsket sollys. Hvis de er isolert, kan de også brukes til å holde et rom kjøligere i varmt vær og varmere i kjølig vær. Roman gardinene er ikke annerledes. De er skreddersydd nyanser som har horisontal folder. Du kan finne isolert roman gardiner hjemme butikker, men disse kan bli dyrt. Heldigvis, kan du lage din egen med stoff og litt sying og spare penger

Du trenger:.
Shade stoff
. Fôr stoff.
Rett pins.
Symaskin.
Tension stang.
Dowel stang.
Søm ripper.
Plastic ringer.
Snor.
To-horn klamp.


en.
Klipp din stoff. Du trenger en skygge stoff og fu00F4r stoff. Lettere stoffer blir hengende bedre, men du kan bruke tyngre stoffer hvis du ønsker. Husk at med tyngre stoffer, kan det endelige resultatet ikke være så rent utseende. Kutt begge delene av stoff å matche målinger av innsiden av vinduskarmen hvor du vil henge den ferdige skygge. For lengden måling av vinduet, legger 12 inches å tillate plissering. For bredden måling, tilsett 2 inches for sømmonn.
To.
Plasser begge deler av stoffet på arbeidsflaten. Pass på høyre sidene av stoffet er vendt mot hverandre. Plasser rett pinner langs kanten av stoffer, hele veien rundt, til å feste dem sammen. Bruk symaskinen for å sy stoffene sammen. De hem du plasserer bør være 1 tomme inn fra kanten, hele veien rundt. Legg igjen en 5-tommers hull i sømmen. Fjern alle pinnene når du er ferdig med å sy.
Tre.
Gjør stoff høyre side ut ved å trekke stoffet gjennom hullet du forlot. Bruk en kjedemaske til hånden sy fem-tommers gapet lukkes.
Fire.
Bruk rette pinner for å markere en lomme for spenning stang. Spenningen stang er det du vil bruke til å henge ferdig skygge i vinduet. Denne lommen bør kjøre bredden av stoffet og være plassert 2 inches fra toppen kanten av stoffet. Når linjen er merket, bruke symaskin til å hem over det, fjerne pinnene når du er ferdig. Åpne sømmen på siden av stoffet, like over linjen du nettopp sydde. Du kan bruke en søm ripper å gjøre dette. Dette vil tillate deg å sette spenningen stangen senere.
Fem.
Bruk rette pinner for å markere din første dowel lomme. Dette lomme vil også kjøre bredden av stoffet og være plassert 3 inches over bunnen kanten av stoffet. Sy langs denne linjen som du gjorde i forrige trinn og ta pinnene. Åpne sømmen på den ene siden av stoffet 1 /4 tommers. Dette vil gi nok plass til å sette inn pluggen senere.
6.
Bruk rette pinner for å markere din andre dowel lommen. Dette lomme vil også kjøre bredden av stoff og være plassert 3 inches over den første dowel lommen. Sy denne linjen så godt og fjern pinnene. Åpne sømmen som du gjorde i forrige trinn.
7.
Fortsett å legge dowel lommer hver 3 inches, plassere den siste ikke mer enn 5 inches bort fra spenningen stangen lommen, følge fremgangsmåten fra trinn 6.
8.
Sett en plugg stang som er 1 /4 tommer i diameter, og så lenge bredden på skyggen din gjennom hver av de dowel lommer du opprettet . Bruk en kjedemaske å lukke sømmen du åpnet. Sett inn din spenning stangen gjennom spenningen stangen picket. Ikke slip-sting sømmene for denne lommen.
9.
Snu stoffet over, slik at høyre side er nede. På bunnen dowel lommen, måler i 3 inches fra kanten på hver side av lommen. Mark disse to stedene med rette pinner. Plasser en mer rett pinne i midten av pluggen lommen. Gjenta denne merkingen på de gjenværende dowel lommer og spenningen lommen. Fest en 3/4-inch plast ring på hver av de rette pin merkene du har gjort, ved hjelp av en kjedemaske. Etter at alle ringene er festet, fjerner pinnene.
10.
Cut tre stykker av 4-meter lang snor. Bind den løse enden av hver del til en av de tre ringene på bunnen dowel lommen. Feed de løse endene av hver bit av snor gjennom ringene over på hver lomme. På spenningen lommen, etter fôring ledningene gjennom ringene, pass helt til venstre snor gjennom sentrum ringen og deretter til høyre ringen. Mater snor fra midten ringen gjennom høyre ringen. Du vil nå ha alle tre ledninger gjennom det høyre ringen.
11.
Bruk spenningen stangen til å feste skyggen i vinduet, å følge retningslinjene fra spenningen stangen emballasjen.
12.
Fest en to-horn klamp til siden av vinduet rammen på venstre side. Dette vil bli den siden din snor er på etter å ha passert den gjennom en ring, og deretter slå skyggen over. Vanligvis, to skruer er alt som trengs, men følger pakkeinstruksjoner for riktig montering. En to-horn klamp er en nautisk krok som brukes til å vikle slutten av seil linjer. Trekk roman skyggen til den høyden du vil at skyggen for å henge. Pakk den løse enden av snor rundt to horn klamp å holde skyggen på plass. Juster plassering av folder på skyggen etter behov.

Andre artikkelen

 • ideer til hengende hyller
 • hvordan du kan slå ledninger på en motion sensor lys
 • enkelt hjem dekorere prosjekter
 • dekorative sokkel ideer
 • hva mørkere eikeparkett?
 • hvordan å lage et tegn av tau lys
 • hvordan å lage en silke floral arrangement
 • hvordan å designe en drøm hus gratis
 • vinduet grill alternativer
 • hvordan å flate et område rug
 •