hvordan gjøre buede taket støping av gips

hvordan gjøre buede taket støping av gipsBuet taklister i gips er ikke så vanlig i boliger som bygges i dag. En årsak er at bruk av gipsen har endret seg. De fleste moderne hjem bruker gips med en tynn anvendelse av tekstur, om hjemmelaget eieren ønsker tekstur. Gips vegger ble bygget over lekte og mesh og gips ble brukt som et lag med gjørme. Denne tykkelsen tillot gips å danne en vegg overflate og fordi gips tørker raskt og har former, mange typer av gips listverk ble utviklet og brukt til å dekorere vegger og tak. Medallion figurer sentrert over en dråpe lampen var ofte standard forespørsler for en bygningsarbeider arbeider på en formell stil hjem. Den teknikk for å skape en medaljong eller sirkel form i gips i taket er faktisk ikke så vanskelig

Du trenger:. .
Ladder
Målebånd.
String.
Blyant.
Tin snips.
Filer.
1 x 2-tommers bord.
U brakett.
Skruer.
Skrutrekker.
Plastfolie.
Polyvinylacetat (Plaster sveis).
Disponibel pensel.
Galvanisert bugle skruer.
Gummihansker.
Vernebriller.
Plaster.
Lime kitt.
Pulverisert retarder.
Sparkel.
Sandpapir.


en.
Slå av strøm til rom på sikringsskapet og ta lysekronen lampen. Tuck ledningene opp ut av veien etter at du skrur caps på dem. Du bør ha en gjenget post-type passer i sentrum av den elektriske boksen. Knyt en løkke i enden av en snor. Løkken over den gjengede montering. Hvis boksen ikke har dette passer, kile skrap 2 x 4-tommers tre inne i el-boksen med en utstikkende skrue. Trekk strengen stram. Fest en blyant i den avstanden du tror er en god størrelse for et plaster molding sirkel. Tegn sirkelen.
To.
Step ned og se opp. Hvis sirkelen må være større eller mindre deretter tegne det til størrelsen ser proporsjonal til rommet. Velg et stykke flat list som har profilen du vil opprette. Spor denne profilen til et bredt metal sparkel. Kutt profilen ut med tinn snips og filen profilen til den er glatt. Den avrundede sparkel kalles en screed.
tre.
Fest massen til en 1 x 2-tommers bord ved hjelp av en drill, bolter og muttere. Hold avretter og tre mot taket slik at utsiden konturen av massens matcher dine trukket sirkel. Marker den andre enden av skogen 1/4-tommers fra der den berører den gjengede innlegget. Kutt veden. Legg ved en U-formet brakett på enden av brettet slik at når kanten av avrettingsmassen er flatt mens berører taket braketten vil omringe gjengede innlegget. Fest braketten til skogen.
Fire.
Dekk gulvet med plastfolie. Riper i taket inne i sirkelen slik at gipsen skal følge bedre. Male taket inne i sirkelen med polyvinylacetat (Plasterweld). Drive galvanisert bugle skruer inn i drywall i området der du vil avrettingsmasse. Tillat bare hodene å stikke ut. Ta på gummihansker og beskyttelsesbriller.
Fem.
Trowel like deler gips og kalk kitt til taket. Legg til en pulverisert retarder (i forholdet anbefalt av produsenten) å bremse tørkeprosessen. Fest armatur og avretter og dra screed jevnt rundt sirkelen for å danne puss formen du ønsker. Rengjør av overflødig gips. Sand etter at gipsen har herdet.

Tips og advarsler


 • Du kan endre armatur å fange noen av de slippe gips fra massen ved hjelp av plast eller kryssfiner. Du kan feste dekorative pynt med gips som obligasjonen. Pre-plan ditt design på gulvet slik at avstanden er utarbeidet på forhånd.
 • Andre artikkelen

 • hvordan man skal utforme et karnapp sete
 • gjør-det-selv kabinett støping
 • retninger for stoff roller nyanser
 • diy møbler fra uvanlige gjenstander
 • hvordan å henge vinduet forheng
 • hvordan komme veldig klissete sokkel papir off skap
 • hvordan gjøre en rimelig hengende lys
 • vindu som dekker dekorere ideer
 • hvordan å lage en gasbind baldakin for en jentes seng
 • hvordan å sy en Dior fold på gardiner
 •