hvordan gjøre klokkespill med gamle nøkler

hvordan gjøre klokkespill med gamle nøklerChimes blir brukt som dekorasjoner på verandaer og uteplasser og å fremme avslapning på grunn av sin beroligende lyder. Bruk hverdagslige husholdningsgjenstander å lage en hjemmelaget vind ringeklokke på ditt eget design. Velg gamle nøkler for ringeklokken din, og du bare kan låse opp hemmeligheter av vinden

Du trenger:
3-tommers-by-3-tommers papir mal
. 5-tommers-by-5-tommers papir mal.
Rød markør.
Green markør.
Storøyd sy nål.
24-tommers lengder av tunge snor, to.
Store plast kaffe kan lokket.
1/2-inch metallring.
10-tommers lengder av tynne snor, 13.
Shepherd's krok.
13 nøkler.
Klarlakk neglelakk.


en.
Fold den 3-tommers papir mal i to og i halvparten igjen for å lage bretter. Gjør det samme med 5-tommers papir mal. Brett ut hver mal og trykker flat med hånden. Plasser den 3-tommers mal i sentrum av kaffe kan lokket. Lag en prikk på lokket med den røde markøren for å markere hvert av de fire hjørnet punktene i malen og hver av de fire press punktene i malen. Fjern malen. Plasser 5-tommers mal i sentrum av kaffe kan lokket. Lag en prikk på lokket med den røde markøren for å markere hvert av de fire press punktene i malen. Lag en prikk på lokket med den grønne markøren for å markere hvert av de fire hjørnet punktene i malen. Fjern mal. Telle klokken, merk hver prikk med et tall fra 1 til 4. De grønne prikkene markerer hvor du tråden de tunge ledningen gjennom. De røde prikkene markerer hvor tråden den tynne ledningen gjennom. Merk av senter på lokket med en rød prikk.
to.
Tre en ende av en av lengdene av tunge ledningen gjennom øyet av sy nålen. Bind en knute i den andre enden av ledningen. Poke nålen opp gjennom lokket, fra undersiden, på den grønne prikken merket 1, og trekk ledningen gjennom plasten før du kommer til knuten. Stikk nålen gjennom åpningen av metall ringen og ut den andre siden. Poke nålen ned gjennom lokket fra oversiden av plast gjennom dot merket 3. Trekk ledningen gjennom plasten og knyt en knute på undersiden. Gjenta ved å tre den andre tunge ledningen gjennom lokket starter på den grønne prikken merket 2, gjennom metall ringen, og endte på den grønne prikken merket 4. . Bind en knute i enden av ledningen på undersiden av lokket. Dette skaper hengeren for ringeklokken.
Tre.
Knyt en knute i ene enden av en tynn ledning. Tråd den andre enden av den tynne ledningen gjennom nåløyet. Poke nålen ned gjennom lokket på en av de røde prikker merket på lokket. Trekk ledningen gjennom plasten før du kommer til knuten. Fjern nålen. Gjenta threading hver ledningen gjennom lokket til det er en ledning tredd gjennom hver av de røde prikkene.
Fire.
Løft lokket av metallringen på toppen. Heng lokket på Shepherd's krok fra metall-ringen. Tie en nøkkel til hver ledningen dinglende fra lokket. Knot tett. Clip noen lange ender som stikker ut fra knuter bundet i noen av ledningene med saksen. Paint en skvett av klarlakk neglelakk på hver knute for å sikre knuten så det vil ikke rakne.

Andre artikkelen

 • bad remodeling ideer til små baderom
 • kids soveromsveggen dekorere ideer
 • batteridrevet belysning ideer for leiligheter
 • Kjøkkenet prosjektet dekorere ideer
 • hvordan gjøre hyttestil skodder
 • den typiske arbeidskraft for installering teppe
 • enkel grunnleggende vindu Valance retninger
 • Tucson kjøkken ideer
 • taffeta vinduet behandlinger
 • ideer for et bad
 •