omtrent halvparten dekorative pidestall kolonner

omtrent halvparten dekorative pidestall kolonnerKolonner er arkitektoniske strukturer som stammer fra antikken, og var designet for å bære belastningen av et monument eller byggverk av en bygning eller portico. De kunne måle dusinvis av fot høy. En pidestall, men overstiger sjelden 150 centimeter på grunn, unntatt i spesielle arkitektoniske applikasjoner, er de ikke vant til å bære en last. Kolonner kan også være dekorative, når utformingen av en gitt arkitektoniske familie eller rekkefølgen på kolonnene er utført korrekt. En pidestall formål er nesten alltid dekorativt.

Corinthian Bestill

Kolonner og pidestaller som følger korintiske orden er willowy i forhold til andre ordrer. Kjennetegnet av Corinthian bestillingen er toppen, hvilke funksjoner, blant annet gamle motiver, det akantus blad. Den korintiske kolonnen kan tårn over personen som står nedenfor. Den korintiske pidestallen vil stoppe i gjennomsnitt på mindre enn 150 centimeter, men det vil bære signaturen akantusranker på sin kapital. Imidlertid vil alle deler av sokkelen være i skala med sin totale høyde.

Greske doriske Bestill

Kolonner og pidestaller som følger den greske doriske orden er ganske vanlig i forhold til den korintiske orden. Kroppen eller skaftet smalner langsomt i en oppadgående bevegelse. Skalaen er igjen fulgt i gjennomføringen av heller. Den greske doriske søyle ville være ideelt å bruke i en gruppe på fire, som ved foten av en glass-top tabellen, hvis pidestaller var spesiallaget.

Roman doriske Bestill

Kolonner og pidestaller formet etter den romerske orden er ikke spesielt utsmykket heller. Men, selv om de er litt slankere, har de en base og mer fantastiske motiv enn sine greske fetter. Den dekorative bruk for en sokkel etter den romerske doriske Order er godt egnet, selv i en minimalistisk setting.

Sokler for Planter

sokler av enhver orden har lenge blitt brukt som et kunstnerisk utfoldelse for bregner, eller andre planter med drapering Fronds eller lange stilker som ikke stå oppreist. Sokkelen fungerer som en diskret stativ, med anlegget sitter på krone sitt. Disse kan være laget av tre og stein.

Sokler for Objects of Art

sokler brukt som en skjerm struktur for stein byster og andre gjenstander av kunst skal vises som en sammenhengende enhet av brikken på displayet. Kunsten objektet skal ikke være visuelt dominerende. Unngå å vise edle kunst på plast sokler, som kan velte og skade, hvis ikke ødelegge, kunstverket på utstilling.

Andre artikkelen

 • Slik gjenoppstår kjøkken skap deg selv
 • ideer eller bilder for bruk sedertre i en kjeller
 • garasje dekk og loft ideer
 • hva er matelassé bomull?
 • hvordan du kan dekorere en strand bad
 • bardisken ideer
 • utendørs barnehage ideer
 • Topiary ball retninger
 • kjøkken design ideer for hvite skap
 • moderne gardin stiler
 •