ideer for en Mantel

ideer for en MantelEn kreativ mantel skjermen gjør peisen et attraktivt midtpunkt i hjemmet ditt. Du kan pusse opp mantel så ofte du vil. Bruk den som et utstillingsvindu for friske blomster, kunstverk, familiebilder eller samleobjekter for det meste av året, og deretter forvandle det til en sentral del av julen dekor med tillegg av grønne planter og fargerike ferie tilbehør.

Bring Your Garden Inside

Blomstrende grener, som for eksempel dogwood eller krabbe eple, kan være en dramatisk og allsidig tillegg til mantel. Vise dem i klart glass vaser som er omtrent halvparten så høy som grenene. For å gjøre det blomstrer vare lenger, slit eller knuse grenen endene til å tillate dem å absorbere mer vann.

Vise din favoritt Photographs

Showcase fotografier av familie, venner og til og med kjæledyr på mantel. Bruk rammer i like farger og utførelser for en formell virkning, eller mikse og matche stiler og størrelser for en mer eklektisk arrangement. Motstå trangen til linje bilder på rad, vise dem i grupper i stedet. Du kan oppdatere denne mantel skjermen bare ved å utveksle gamle fotografier for nye eller vise bilder av ferie arrangementer eller ferier under tilsvarende tider av året.

Vise din favoritt Artwork

Lean innrammet malerier eller tegninger mot veggen bak Mantel. Hvorvidt kunstverk er en spesiell familie arvestykke eller en innrammet tegning laget av et barn, gjør det for en allsidig, personlig display. Designer Raji Radhakrishnan av Raji RM Associates i Virginia anbefaler å bruke tre stykker, setter den største litt utenfor sentrum og overlappende det med to.

Samle samleobjekter

Ordne samleobjekter på mantel å legge farge og personlighet til rommet. Space liknende elementer, for eksempel små Oriental vaser, på tvers av mantel i små grupper. Du kan kombinere ulike samlinger på mantel, men ikke bland mer enn et par av materialer eller du risikerer å gjøre plassen se rotete ut.

Dekorer Din Mantel for Christmas

Drape en eviggrønn krans over mantel, og bruke det som bakgrunn for din favoritt ferie tilbehør. Miniatyr juletrær, kongler, tre Santa figurer eller arvestykke ornamenter er bare noen av elementene du kan brette inn blant de grønne. Hvis du skal arrangere en fest, gjør et nakent mantel fylt med stearinlys i ulike størrelser og former en dramatisk skjerm, særlig når alle lysene er tent.

Andre artikkelen

 • hvordan å sprite opp kjøkkenet skap med to forskjellige farger
 • hvordan å lage en vakker sengeteppe på et budsjett for den lille jenta
 • hvor å konvertere en lys socket inn en plugg
 • Slik velger du et soverom maling farge for et hjem
 • hvordan å lage en peis hylle
 • ideer på land bar dekorering
 • cool dekorative ideer for studenthjemmet
 • vinduet film behandling
 • strand hus på Bahamas
 • hvordan du kan dekorere en barneklubb rom med biler og lastebiler
 •