hva tre for å bruke for trapp treads

hva tre for å bruke for trapp treadsIngenting legger skjønnhet til et hjem så mye som naturlige løvtre. Til priser på opp til $ 8 per bord fot og mer for eksotiske varianter, men kan det være uoverkommelig dyrt, spesielt for bruk som trappetrinn treads. Det finnes alternativer til solide hardwood løpebaner som gir den samme skjønnheten i en mye mindre pris, så en skinnende løvtre ser ikke trenger å bryte banken

Typer Trinn

Et massivt tre såle er vanligvis brukes når trappetrinn spenner over stringere uten under støtte. I dette tilfellet, de fleste koder krever det skal gjøres fra 2-tommers møbler grade løvtre. Denne tilnærmingen er sikker på å være kostbart, og massivt tre er utsatt for fordreining over tid. Et billigere alternativ er å konstruere trappen på en slik måte at løpebaner er laget av bygg-klasse tre som er så dekket den med en falsk løpebane som kan være mye tynnere.

En type falske mønsteret er limet-laminat, som består av tre eller fire stykker av løvtre, gjerne eik, limt tett sammen i en vekslende korn mønster og deretter høvlet ned til en 1-tommers tykkelse . Dette eliminerer fordreining og er billigere enn å gjøre slitebanen fra et solid stykke tre. Men gir det mønsteret en uønsket stripete utseende.

Den konstruerte trå, en annen type meste laget i Kina, er en forbedring. Den består av en laminert kjerne, gjorde mye som en slakter blokk, dekket av et 1/4-tommers lag av harde og en vedlagt nese. Dette tilfredsstiller Architectural Treverk Network standarder for laminering og gir inntrykk av en solid slitebanen.

The hybrid såle er en enda billigere alternativ, og kan brukes når tepper vil dekke det meste av slitebanen. De ytre kantene av dette mønsteret er laget av en fin løvtre mens en billigere løvtre brukes i sentrum der det ikke vil bli sett.

Color og Design

Oak er den vanligste løvtre brukes for trapp løpebaner, og mens det kan være farget for å matche de fleste tre farger, er det en rekke av harde alternativer. Poppel, ask, bjørk, lønn og or er noen blonde skogene som lette i området mens mahogny, kirsebær, jatoba og valnøtt er eksempler på mørke tresorter som gir den rikdom. I tillegg utviklet bambus Trinnene er nå tilgjengelig i mange farger og har en pulserende, kornete utseende. De har den ekstra fordelen av å være en bærekraftig skog produkt. Uansett om du er samsvarende eksisterende gulv, fremhever en favoritt teppe eller blending i med et fargevalg, vil du ha et bredt utvalg å velge mellom.

Andre artikkelen

 • hvordan å gjøre huset rustikke
 • Hva er behandlingen for loft windows?
 • spor belysning tips
 • mason jar opplysninger
 • hvordan du kan dekorere et bad med kobber
 • Slik flis rundt et bad vask
 • hvordan gjøre poesi lappeteknikk for sengen
 • månen og stjernene barnehager dekor
 • hvordan reface skap med metallic
 • japanese etterkrigstidens møbler stiler
 •