hvor mye stoff trenger jeg for sofa møbeltrekk?

hvor mye stoff trenger jeg for sofa møbeltrekk?Sofaen er floral, og som er så passé for deg nå. Kanskje familien sofaen ser ganske snusket, og det er tid for et nytt utseende. Eller kanskje du har funnet en gammel sofa på en antikk butikk, men den trenger en ny "hud" for sitt nye liv. Du har funnet den perfekte stoffet, men hvor mye bør du få for jobben

Målinger

Gå online for å finne trekk diagrammer. Hvor mye stoff du bruker, avhenger av stilen av sofaen du har. Hvis det ikke er verken armer, skjørt, ingen separate puter og ingen matchende puter, trenger du mye mindre stoff. Skriv ut flere møbeltrekk listene du finner, de vil sannsynligvis ha litt forskjellige bilder. Deretter finner sofaen stilen nærmest ditt.

Mål sofaen lengde, høyde på det høyeste punktet, og sin dybde. Sammenlign disse målingene til sofaen som ser det mest som din. Du kommer nærmere, men du er ikke der ennå!

Gjenta Oppskrifter

Med mindre du har valgt stoffet har ingen design, må du ta hensyn til ekstra beløpet som kreves for å matche mønsteret. Hvis stoffet er en samlet utskrift som ikke har noen retning, og er mindre i omfang, vil du ikke ha noe å matche. Puh! Men hvis har en større motiv, striper eller pledd, så må du finne i mer stoff.

Hver mønster har en «repeat;" som er, det er et mål på rommet hvor mønsteret starter og deretter gjentas igjen-dette er best bestemmes langs sideleis (kant) av stoffet . Beregne omtrent hvor mange ganger i mønsteret ville bli gjentatt på puter, for eksempel. Deretter legger du gjenta målingen.

Start med putene, deretter finne ut innsiden tilbake, utsiden bak og deretter sidene (armene), både indre og ytre. Hvis du selv beregne den nøye, kan du spare mye ved å bruke den uvanlige rester til overs for sidene av puter, og kanskje til og med innsiden av armer eller puter. Jo større mønster, desto mer stoff du trenger. Merk imidlertid at hvis mønsteret er 3 inches eller mindre, er ytterligere stoff vanligvis ikke nødvendig.

Matching Patterns

Mønstre skal samsvare på følgende måte: Stripes skal være stilt opp hele veien fra baksiden, ned putene og på skjørtet. De bør også matche der fronten møter bak, starter på midten og flytter ut. Stripene skal gå sidelengs på armene, vinkelrett til hovedenheten striper og match hvor innsiden møter utsiden.

Plaid er enda mer komplisert fordi den trenger å matche både horisontalt og vertikalt. Store motiver må være sentrert på hver pute første-eller setet, og matchende putene, på baksiden. Deretter, matcher armene, så skjørt, og til slutt tilbake (matchende foran, følger samme retning som fronten, med mindre design kan bare gå i en retning).

Lagre på stoff

Hvis det er separate sitteputer, kan du spare penger på dyre møbelstoff ved å bruke en billigere --- men stødig (musselin eller denim) --- stoff på "dekk", den delen av sofaen under seteputen, men ikke synlige med puten på plass.

Tips: For å finne lengde for de alternative stoff, måler den bredeste delen-som regel på tvers foran-og legg til 4 inches (2 inches for heftsveising hver side). Stoffet skal være bredt nok slik at den ikke trenger å være sydde. Mengden av de alternative stoffet må trekkes fra de foreslåtte beløpet for hele sofaen.

Andre artikkelen

 • Våren midtpunktet dekorasjon ideer
 • bomull sateng vs egyptisk bomull
 • hvordan du installerer på rad innfelt belysning
 • jakt decor ideer
 • hvordan å bruke gummi teppe polstring for lydisolering
 • dekorativ malt vegg ideer
 • typer tepper
 • Slik Refinish stål overhead dører
 • hvordan du rengjør mold av puter
 • hvordan gjøre butterfly kids room dekorasjoner
 •